Opleiding: ITIL® 4 Leader: Digital and IT Strategy incl. examen

ITIL® 4 Leader: Digital and IT Strategy training

De ITIL® 4 Leader: Digital and IT Strategy (DITS) training biedt richtlijnen over hoe strategie van invloed moet zijn op het design, delivery en support van services in het gehele service value chain van een organisatie. Deze training tilt de discussie rond ITIL-concepten naar een bedrijfsstrategieniveau. Door IT- en digitale leiders in staat te stellen strategische zakelijke beslissingen te beïnvloeden en te sturen. Dit door een digitale strategie te creëren die is afgestemd op de bredere organisatie-overkoepelende doelen.

Voor wie?

Deze ITIL-training is gericht op IT- en bedrijfsdirecteuren, afdelingshoofden, aankomende C-Suite professionals en andere senior bedrijfsleiders die een organisatie strategisch willen positioneren ten opzichte van digital disruptors, een digitale visie willen ontwikkelen en een robuuste digitale strategie willen bouwen voor groei op lange termijn.

Wat levert deze training jou op?

Je doet uitgebreide kennis op over hoe en wanneer technologische innovatie kan bijdragen tot organisatorisch succes. En wanneer het onnodige lagen (van complexiteit en risico's) kan toevoegen. Zodat je in staat bent om legacy effectief in evenwicht te brengen met nieuwe manieren van werken.

Voorkennis

Je bent in het bezit van het ITIL® 4 Foundation certificaat. Daarnaast is minimaal 3 jaar IT-managementervaring vereist.

Taal

De training wordt in het Nederlands en Engels gegeven.

Lesmateriaal

SignOn gebruikt het meest actuele en geaccrediteerd ITIL-lesmateriaal, dat perfect aansluit bij de exameneisen.

Inclusief examen

Een examenvoucher (1 jaar geldig) is inbegrepen bij deze training. Het examen wordt online afgenomen door PeopleCert. Dit examen kan je zelf thuis of op kantoor online afleggen. Het examen bestaat uit 30 vragen en duurt 60 minuten. Je moet 21 van de 30 vragen goed hebben om te slagen. Deze training bereid je voor op het: ITIL Strategic Leader: Digital and IT Strategy examen. En is 1 van de 2 modules die leiden tot de toekenning van de ITIL 4 Strategic Leader (SL) status. Voor de ITIL® 4 Digital en IT Strategy certificering zijn er twee beoordelingsvormen:
  • Praktische case study-opdrachten; De case study-opdrachten worden tijdens de training behandeld en beoordeeld.
  • Multiple-choice vragen examen (volgt na de training)
Een kandidaat moet slagen voor zowel de casestudy-opdrachten als het multipe-choice examen om de certificering te behalen.

Loyaliteitskorting

Wij zijn blij met jou als loyale cursist. Daarom ontvang je 5% loyaliteitskorting op onze trainingen wanneer je je inschrijft voor een volgende training. Meer info over loyaliteitskorting.

Vervolgtraining

Wil je na deze ITIL® training een aansluitende cursus volgen? Kijk dan eens naar een van onze andere ITIL® trainingen.     ITIL® is een geregistreerd handelsmerk van Axelos limited. Training in samenwerking met Global Knowledge.

Lesprogramma

  • Guiding principles and DITS
  • Why Digital Transformation
  • Key Concepts
  • DITS in disrupted industries
  • Strategic approaches
  • Risks
  • Defining a Digital Strategy
  • Implementing a Digital Strategy

Lesmethodes

Kies de lesmethode die het best bij je past. Deze training kun je op de volgende manieren volgen:

  • Online hybride training

    Een live trainer geeft de training in de klas en je volgt deze training online (vanuit huis of kantoor) via Zoom. Je hebt direct contact met de trainer en andere deelnemers die fysiek in de klas of online deelnemen.
  • Klassikaal op locatie

    Deze training wordt gegeven op verschillende trainingslocaties in Nederland. Net als bij de Virtual Classroom training zijn er medewerkers van verschillende bedrijven aanwezig. Volledig verzorgd, inclusief uitgebreide lunch. Handig! Wil je na je inschrijving toch wisselen van lesmethode? Maak dan gebruik van onze SwitchGarantie. Je kunt dan gratis, tot 3 werkdagen voor aanvang van de cursus, wisselen van lesmethode voor diezelfde training.
  • In-company / Maatwerk

    In een op maat gemaakte training wordt alleen datgene behandeld dat relevant is voor jouw werksituatie en/of bedrijf. Dit maakt deze training zeer effectief. Beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan de korting wel oplopen tot 50% t.o.v. de Klassikale Training. Meer info of scherpe offerte aanvragen.

Microsoft Certified Trainers

Onze Microsoft Certified Trainers (MCT) zijn experts in hun vakgebied en gecertificeerd volgens de voorwaarden van Microsoft. Naast het geven van trainingen werken ze ook in projecten en kennen als geen ander de dagelijkse praktijk. Daardoor weten zij waar cursisten dagelijks mee te maken krijgen en tegen aan kunnen lopen. Zij gebruiken hun praktijkervaring ter verrijking van de theorie in de klas.

Cedeo erkenning: wat betekent dit voor u?

Cedeo is een begrip als het gaat om opleidingen. Er zijn circa 300 Cedeo-erkende instituten in Nederland. Met een keuze voor een Cedeo-erkende leverancier weet u daarom zeker dat u een keuze maakt voor één van de betere opleidingsinstituten.

SignOn en het UWV

SignOn ICT Trainingen+ is erkend scholingspartner van het UWV. SignOn ICT Trainingen+ is één van de weinige ICT opleidingen organisaties die door het UWV erkend is om opleidingen te verzorgen om mensen weer te helpen bij het terugkeren in het arbeidsproces.
Meer...
Aangeboden door
SignOn ICT Trainingen+ B.V.
Onderwerp
Digitaal Leiderschap / Strategie
ITIL v4
ITIL Overzicht
Niveau
Looptijd
365 dagen
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Max: 16
Tijdstip
Overdag
Keurmerken aanbieder
UWV scholingsvoucher
Erkend keurmerk
NBA
Koninklijke NBA - PE punten
VRC - De Vereniging van Registercontrollers
Microsoft Learning Partner
Cisco Authorized Learning Partners
Cedeo Maatwerk
EXIN
ASL