Opleiding: Training Juridisch Leiderschap 2025

5-daagse opleiding Juridisch Leiderschap. De belangrijkste MBA-vakken voor legal professionals. Ontplooi uw leiderschapskwaliteiten en word een inspirerende leider in de juridische wereld

Dit intensieve 5-daagse programma omvat de belangrijkste MBA-vakken die essentieel zijn voor juridisch leiders. Kerndoelstelling is leren verbinden en uitstijgen boven het eigen specialisme en organisatie. U kunt na afloop uw organisatie en de veranderingen in de sector als totaal beter doorgronden. Door uw leiderschap hierop af te stemmen wordt uw waarde en daarmee uw invloed in de organisatie verhoogd.

De druk op juridische afdelingen is door een explosie aan wet- en regelgeving enorm groot. Als senior jurist bevindt u zich dagelijks in een spanningsveld tussen het bestuur en de lijn. Om uw impact te vergroten en verschillende belangen op één lijn te krijgen, wilt u werken aan uw leiderschapskwaliteiten. Leiderschapsontwikkeling vereist enerzijds persoonlijke ontwikkeling en anderzijds het actief kunnen inspelen op maatschappelijke en economische ontwikkelingen.

Met het volgen van de volledige reeks:

* Plaatst u uw juridische doelstellingen in het perspectief van veranderende bedrijfsdoelstellingen
* Krijgt u praktische handvatten om te opereren in uw dagelijkse spanningsveld tussen het bestuur en de lijn
* Leert u een betrokken en bevlogen legal team te creëren en behouden
* Overtuigt u uw stakeholders van uw visie en ideeën
* Gaat u naar huis met al uw PO-punten voor 2024 en een certificaat van Nyenrode & OutvieDe belangrijkste MBA-vakken voor legal professionals. Dit intensieve 5-daagse programma (i.s.m. Nyenrode Business Universiteit) omvat de belangrijkste MBA-vakken die essentieel zijn voor juridisch leiders.

* Organisatiestrategie in een veranderde wereld
* Het besturen van organisaties
* Leiderschap & teams
* Persoonlijk leiderschap & innovatie
* Werk aan uw leiderschap skills

Meer...
€5.399
ex. BTW
Aangeboden door
Outvie
Onderwerp
Leiderschap
Niveau
Duur
5 dagen
Taal
nl
Type product
training
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Max: 16
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Breukelen
wo 24 sep. 2025
Keurmerken aanbieder
Cedeo
Koninklijke NBA - PE punten