Opleiding: Leergang Chief Data Officer 2025

Transformeer uw organisatie tot een data gedreven organisatie en maak van data een strategische asset. Leer over het verzamelen, toegankelijk maken en het gebruik van data binnen de hele organisatie.

Vormgeven aan het beheer, het gebruik en maximaal benutten van data. De opkomst en het belang van data zijn overduidelijk zichtbaar binnen organisaties en de samenleving. Explosieve toename van beschikbare data, het hoofd bieden aan nieuwe toetreders in de markt met op data gedreven businessmodellen en veel klantgerichter worden op basis van data. Daarnaast met data de bedrijfsvoering efficiënter maken en zorgen dat organisaties vorm moeten geven aan het beheer en het gebruik van hun data.

De Chief Data Officer (CDO) is de aangewezen functie om vorm en inhoud te geven aan een datastrategie voor de organisatie. Als strategisch business partner is de CDO onmisbaar om de organisatie te transformeren tot een datagestuurde organisatie. De CDO benut en zet beschikbare data maximaal in voor haar diensten. Met de aanstelling van een CDO of CDO office krijgt data een aparte status. Het belang van data moet in de business gevoeld worden om efficiënt te zijn.

Speciaal voor de business partner die de organisatie wil transformeren tot een datagedreven organisatie en van data een strategische asset wil maken. Les van toonaangevende specialisten en Chief Data Officers uit de praktijk van data, technologie en strategie.Deze training heeft meerdere startdata in het jaar 2024. Heeft u interesse of wilt u zich registreren, neem contact op met Jeremy Stevens, te bereiken via j.stevens@outvie.nl of 020 580 5455 voor de mogelijkheden.

Meer...
€6.999
ex. BTW
Aangeboden door
Outvie
Onderwerp
Niveau
Duur
8 dagen
Taal
nl
Type product
training
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Max: 16
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Amsterdam
ma 10 mrt. 2025
Keurmerken aanbieder
Cedeo
Koninklijke NBA - PE punten