Opleiding: Nationaal Seveso Congres

Het enige kennis- en netwerkplatform dat Seveso-bedrijven en overheden verbindt met praktijkgerichte inzichten

In de verschillende wetgeving die voor Seveso bedrijven gelden, zorgen verwijzingen, hiaten en overlap voor onduidelijkheden. Nauwe samenwerking tussen u, uw organisatie en toezichthouders is essentieel om overtredingen en boetes te voorkomen. Bovendien zorgen verschillen in interpretatie en kennisniveau bij Seveso inspecties voor onduidelijkheden.

Op welke manieren oefent u als HSE-manager invloed uit op deze balans? Hoe bereidt u zich voor op de inspecties van 2025 en voorkomt u stillegging, boetes of een aanmerking als zorgbedrijf? Wat is nodig om NIS2-conform te zijn? Wat is de invloed van deze Europese wetten op de Nederlandse industrie? Hoe voorkomt u negatieve stemming in de omgeving, bent u een voorloper in milieurecht en gaat u effectief met uw zorgplichten om?

Het Nationaal Seveso Congres is het enige veiligheidsevent in Nederland waar toezichthouders, Seveso bedrijven en andere experts hun ervaringen delen over actuele inspectiethema’s, gewijzigde wetgeving en industriële veiligheid. Na het congres kent u de actuele ontwikkelingen en heeft u de tools en tips uit de praktijk waarmee u een duurzame en veilige toekomst voor uw bedrijf en de omgeving waarborgt.

Meer...
€1.099
ex. BTW
Aangeboden door
Outvie
Onderwerp
Niveau
Duur
0 uren
Taal
nl
Type product
seminar
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Max: 150
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Utrecht
do 21 nov. 2024
Keurmerken aanbieder
Cedeo
Koninklijke NBA - PE punten