Opleiding: Basisopleiding slachtoffer- en letselzaken, PO Deal aanbod

BASISOPLEIDING SLACHTOFFER- EN LETSELZAKEN 

De Raad voor Rechtsbijstand stelt deze basisopleiding (20 NOvA PO) verplicht voor advocaten die op toevoegbasis slachtoffers in het strafproces willen bijstaan.

Bestemd voor advocaat-stagiaires, advocaten en overige juristen die slachtoffers willen bijstaan in het strafproces

Cursusdagen: 13, 20, 27 mei en 3 juni 2025
Tijdens deze basisopleiding die bestaat uit 4 opleidingsdagen komen alle strafrechtelijke, civielrechtelijke en psychologische onderwerpen aan de orde die je nodig hebt om slachtoffer- en letselzaken in het strafproces op deskundige wijze af te handelen. Na het volgen van de vier opleidingsdagen beschik je op basisniveau over de benodigde kennis en vaardigheden op dit gebied. 

Het multidisicplinaire docententeam is afkomstig uit de advocatuur (letsel- en strafrechtpraktijk), Openbaar Ministerie en de wetenschap/rechtspraak en de Stichting Slachtofferhulp Nederland. Vanuit hun eigen invalshoek en hun eigen expertise belichten ze op praktische wijze de verschillende onderwerpen.

Aanvullende informatie 
Dit programma is samengesteld door de Raad voor Rechtsbijstand en het is dan ook niet mogelijk om wijzigingen door te voeren in dit programma. Het niveau is basis en belicht de theorie met een praktische inslag.

PO Deal
Heb je een PO Deal 15 punten of PO Deal 20 punten? In dat geval betaal je 50% van de totale cursusprijs, te weten € 997,50 excl. btw.

Deze opleiding is gewaardeerd met een 9.5!

Meer...
€1.995
ex. BTW
Aangeboden door
Sdu Opleidingen & Events
Onderwerp
Niveau
Looptijd
4 dagen
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Max: 25
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Breukelen
di 13 mei 2025
Keurmerken aanbieder
Cedeo
Nederlandse Orde van Advocaten
NBA