Opleiding: 1:1 coachsessie in de natuur (Wandelcoaching)

Wandelcoaching is een innovatieve vorm van coaching die de kracht van bewegen in de natuur combineert met persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is een effectieve methode gebleken om werkgerelateerde en leiderschapsvraagstukken aan te pakken. Bij wandelcoaching begeef je je samen met jouw coach in de buitenlucht.

Middels gesprek en reflectie, met oog voor jouw omgeving tijdens de wandeling, kom je in een andere flow en ben je in staat om dilemma’s en vastgelopen patronen van een andere kant te bekijken. Je komt letterlijk in beweging en zet stappen naar nieuwe inzichten en acties.

Het motto van de wandelcoaches bij inTouch HRM is dan ook “Uit je hoofd, in je wandelschoenen”. En dat laatste doen we  op prachtige locaties zoals we bieden op de Utrechtse Heuvelrug of in Rotterdam.

Wanneer schakel je een wandelcoach in?

  • Je wilt vastgelopen patronen of dilemma’s ontrafelen en doorbreken.
  • Je zoekt een minder passieve manier van coaching.
  • Je hebt behoefte aan deskundig advies over de veranderende wereld van werk, jouw leiderschap of jouw ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Je wilt je ontwikkelen in leidinggeven of als professional en wilt hierop reflecteren en sparren met een deskundige.
  • Je zoekt naar persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw unieke behoeften.
  • Je zoekt een mogelijkheid om met een fris perspectief te kijken naar jouw situatie

Wandelcoaching biedt unieke voordelen die verder gaan dan traditionele coaching:

1. Loskomen uit dagelijkse beslommeringen
De rustgevende omgeving van de natuur helpt deelnemers los te komen van de dagelijkse stress en drukte. Hierdoor ontstaat er ruimte voor diepgaande reflectie en nieuwe inzichten.

2. Anders kijken naar je situatie
De natuurlijke omgeving stimuleert creatief denken en helpt bij het vinden van nieuwe perspectieven op problemen en uitdagingen.

3. Gebruik van alle zintuigen
Tijdens het wandelen in de buitenlucht worden al je zintuigen geprikkeld. Dit kan leiden tot diepere zelfinzichten en betere besluitvorming.

4.Versterk je fysiek

Wandelcoaching in de natuur kan bijdragen aan een verhoogd gevoel van energie en vitaliteit. De frisse lucht en lichamelijke activiteit dragen bij aan een positieve stemming en meer levenskracht.

5. Stressvermindering
De natuurlijke omgeving biedt een kalmerend effect dat stress vermindert. Wandelen in de natuur kan helpen om spanningen los te laten en de geest te ontspannen.

6. Word flexibel (ook met je toekomst!)
Wandelcoaching bevordert flexibiliteit en beweging, zowel fysiek als mentaal. Het kan je helpen om soepeler om te gaan met veranderingen en uitdagingen in je leven.

Deze voordelen, gecombineerd met de rustgevende en verkwikkende ervaring van wandelen in de natuur, maken wandelcoaching tot een krachtige en effectieve benadering van persoonlijke groei en ontwikkeling. Als je deze voordelen zelf wilt ervaren, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen voor een kennismakingssessie.

Meer...
€190
ex. BTW
Aangeboden door
inTouch HRM
Onderwerp
Niveau
Looptijd
2 dagen
Taal
nl
Type product
Lesvorm
Coaching
Tijdstip
Overdag
Keurmerken aanbieder
NOLOC