Opleiding: Oefenexamens + Extra Oefenexamens Wft Vermogen

Over de Oefenexamens + Extra Oefenexamens Wft Vermogen

Met de Oefenexamens Wft Vermogen van Lindenhaeghe kan je gericht oefenen voor het officiële Wft Vermogen examen. Onze oefenexamens zijn gebaseerd op de meest recente toetstermen en exameneisen, zodat je direct kan beoordelen of je klaar bent voor het echte examen. Na elke vraag ontvang je uitgebreide feedback en na afloop van het examen zie je meteen de resultaten. Dit complete pakket bevat zowel reguliere als extra oefenexamens, zodat je optimaal kan oefenen met in totaal zes examens.
 

Over het examen

Het examen Wft Vermogen omvat 46 examenvragen die je binnen 135 minuten moet beantwoorden, net zoals bij het echte examen. De vragen zijn verdeeld over drie categorieën: kennis en begrip (20 vragen), professioneel gedrag (1 vraag) en vaardigheden en competenties (25 vragen).

De onderwerpen die behandeld worden in de oefenexamens sluiten naadloos aan op de vragen die je tijdens het echte examen kunt verwachten, zoals:

  • Het inventariseren van klantgegevens;

  • Het opstellen van een risicoanalyse voor het advies;

  • Het adviseren van de klant met een passende financiële oplossing.

De extra oefenexamens richten zich op de veelvoorkomende fouten en geven je de kans om intensief te oefenen met lastige vraagstukken. Elk vraagstuk bevat gedetailleerde feedback, waardoor je direct inzicht krijgt in je prestaties en kan werken aan je verbeterpunten. Met deze oefenexamens ben je volledig voorbereid om het Wft Vermogen examen met succes af te ronden.

Meer...
€140
ex. BTW
Aangeboden door
Lindenhaeghe
Onderwerp
Wft vermogen
WFT (Wet Financieel Toezicht)
Niveau
Looptijd
10 dagen
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
E-Learning
Aantal deelnemers
Max: 100
Keurmerken aanbieder
CRKBO en BTW-vrijstelling
ISO 9001:2015
ISO register
NRTO
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2020
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2022
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2023