Opleiding: Certified Scrum Product Owner® enhanced by Gen AI

Certified Scrum Product Owner® enhanced by Gen AI

Waarom deze training

Blijf de concurrentie een stap voor met onze unieke tweedaagse training die Certified Scrum Product Owner leerdoelen combineert met de krachtige mogelijkheden van Generative AI (Gen AI). Deze training helpt je om het vak van Product Ownership te begrijpen en helpt je om productvisie, backlog management en stakeholder management skills naar een hoger niveau te tillen. Ontdek hoe Gen AI je dagelijkse taken als Product Owner sneller en effectiever maakt. Bij succesvolle afronding ontvang je het wereldwijd erkende Certified Scrum Product Owner® certificaat.

Leerdoelen

In deze training leer je hoe je een sterke productvisie ontwikkelt en product releases beheert. Je duikt in product discovery en snelle prototyping om aannames te valideren. Je leert hoe je Product backlog items maakt en hoe je effectief stakeholder management doet. Daarnaast ga je aan de slag met Gen AI-tools zoals ChatGPT en anderen om sneller en slimmer te werken. Kortom, je krijgt alle vaardigheden in handen om als Product Owner impact te maken en waarde te maximaliseren voor je organisatie, terwijl je kennis maakt met de mogelijkheden van Gen AI in dit vakgebied. De topics die we in deze twee dagen behandelen zijn o.a.:

  • Scrum & Agile achtergrond: Begrijp de principes van Scrum en de Agile mindset.
  • Scrum Team: Leer over de rollen en verantwoordelijkheden binnen een Scrum Team.
  • Visie en Product goals: Leer hoe je een Vision Statement en Product goals definieert.
  • Story Mapping en User Stories: Leer Product backlog items zo te definiëren dat zowel je team als je stakeholders ze begrijpen en supporten.
  • Product Backlog refinement: Leer hoe je samen met je team werk voorbereidt voor toekomstige sprints.
  • Roadmapping en Plannen: Leer hoe je roadmaps maakt en deadlines haalt.
  • Prioriteren: Het ordenen van de Product Backlog op basis van Product goals.
  • Design Thinking: Het toepassen van Design Thinking als Product Owner om producten te maken die echt door je gebruikers gewaardeerd en omarmd worden.
  • Generative AI voor Product Owners: Leer hoe je Gen AI-tools zoals ChatGPT kunt gebruiken om sneller en slimmer te werken, van idee tot uitvoering.

Voor wie is de training

Deze training is perfect voor zowel startende als ervaren Product Owners, Product managers, business analisten, ontwikkelaars, ondernemers en innovators. Heb je ambities in de Product management wereld of wil je je kennis uitbreiden op het gebied van Generative AI? Dan biedt deze training een uitstekende leeromgeving en beloont je na afloop met een wereldwijd erkende CSPO certificaat* van Scrum Alliance.

* = Geen examen nodig voor certificaat.

Duur

De training duurt twee dagen en is beschikbaar als klassikale sessie of online.

Certificering

Er is geen examen aan het einde van deze training, want het examen is al ingebouwd in de training. Na actieve deelname en succesvolle afronding, ontvang je het wereldwijd erkende Certified Scrum Product Owner® (CSPO®) certificaat van Scrum Alliance.

 

Aantal deelnemers

Minimaal 8 – Maximaal 20 personen per training.

Maatwerk

Voor in-house trainingen, kan deze training worden afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie, met behoud van certificering.

Referenties

  1. “De combinatie van Agile mindset, het Scrum Framework en de integratie van Generative AI was een eye-opener! De interactieve sessies, zoals de piratenkaart-opdracht, maakten het leren leuk en praktisch toepasbaar. Het gebruik van AI voor productvisie en user stories gaf me nieuwe tools om direct te gebruiken in mijn werk. Een geweldige ervaring! – Product Owner in FinTech”
  2. “De trainer is fantastisch, iemand die complexe onderwerpen eenvoudig en toepasbaar weet te maken. De interactieve rollenspellen en de tips over het gebruik van GenAI hebben me enorm geholpen. Dit was een leerzame training die ik iedereen aanraad die wil groeien in Product Ownership of AI. – Product manager in Medical supplies ”
  3. “Deze training heeft een gestructureerde en duidelijke aanpak met veel ruimte voor interactie en samenwerking. Door oefeningen konden we wat we leerden meteen in de praktijk brengen. Vooral het onderdeel over het refinen van de backlog en sprint planning met Gen AI was erg waardevol. Toptraining! – Product Owner in marketing”

Prijs

Prijs vanaf €1695,- exclusief BTW, inclusief lunch, werkmap, cursusmateriaal, en certificaat.

Trainingsdata Open en In-company

Meld je vandaag nog aan voor onze volgende training en versterk je skills als Product Owner met Gen AI! Kijk voor actuele trainingsdata op onze website of neem contact op voor in-company mogelijkheden.

Meer...
€1.695
ex. BTW
Aangeboden door
Connected learning
Onderwerp
Scrum Product Owner
ChatGPT
Niveau
HBO
Duur
2 dagen
Looptijd
2 dagen
Taal
nl
Type product
training
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Min: 8
Max: 20
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Utrecht
ma 25 nov. 2024
Keurmerken aanbieder
AgilePM - Agile Project Management (APMG)
APMG Change Management
APMG-International
ITIL
Lean IT
Accredited Learning Provider
Lean Competency System
Managing Successful Programmes (MSP)
PRINCE2