Opleiding: Vrouwelijk leiderschap: Stratego voor vrouwen masterclass Level 1

Ontwikkel je leiderschap, versterk je strategisch vermogen en maak met zelfvertrouwen impact op jouw carrière en organisatie

De Masterclass Stratego voor Vrouwen biedt een krachtige leerervaring voor ambitieuze vrouwen die hun persoonlijk leiderschap willen ontwikkelen en hun strategisch vermogen willen vergroten. Het programma wordt inmiddels al meer dan 15 jaar succesvol aangeboden en richt zich specifiek op vrouwen die hun carrière naar een hoger niveau willen tillen of meer voldoening willen halen uit hun werk.

Kernpunten van de Masterclass:

  • Meer invloed en regie: Ontwikkel vaardigheden om effectief invloed uit te oefenen binnen jouw organisatie en leer hoe je zelf de regie kunt nemen.
  • Strategisch denken en handelen: Leer hoe je zaken strategisch aanpakt en doelen realiseert zonder onnodig hard te werken.
  • Zelfvertrouwen en onderhandelingstechnieken: Krijg inzicht in onderhandelingsstrategieën die je helpen om krachtiger te handelen in situaties waar je normaal misschien zou blokkeren.
  • Onzichtbare regels ontrafelen: Begrijp de ongeschreven regels binnen organisaties en leer hoe je tactisch en strategisch kunt opereren binnen verschillende machtsstructuren.
  • Krachtige profilering en positionering: Ontwikkel een persoonlijke visie en ontdek hoe je jezelf krachtig kunt presenteren en profileren.

Wat ga je leren?

  1. Inzicht in ongeschreven regels: Ontdek de regels die belangrijk zijn voor een succesvolle carrière en leer deze strategisch in te zetten.
  2. Efficiënt werken: Leer hoe je niet harder, maar slimmer werkt om je doelen te bereiken.
  3. Tactieken en strategieën: Ontwikkel een set van strategieën om effectiever om te gaan met complexe situaties en machtsdynamieken.
  4. Krachtenveldanalyse: Leer hoe je het speelveld in kaart brengt en hoe je strategisch met verschillende spelers omgaat.
  5. Profileren en presenteren: Ontwikkel vaardigheden om jezelf krachtig en duidelijk te positioneren en presenteren in je organisatie.
  6. Onderhandelingsstrategieën: Ontdek welke onderhandelingsmethodes het beste bij jou passen en hoe je die kunt toepassen.
  7. Tactische zinnen en aanpakken: Leer praktische zinnen en technieken om professioneel te blijven in momenten van stress of emoties.
  8. Strategisch inzicht in macht: Begrijp welke niveaus van macht andere spelers inzetten en hoe je zelf invloed kunt uitoefenen.
  9. Visie en waarden: Formuleer jouw persoonlijke visie en werk vanuit duidelijke kernwaarden.
  10. Balans masculiene en feminiene kwaliteiten: Leer effectief schakelen tussen jouw masculiene en feminine kwaliteiten en hoe je als serieuze gesprekspartner wordt gezien.

De voordelen voor jou en je organisatie

Voor jou:

  • Meer zelfvertrouwen
  • Meer strategisch inzicht
  • Meer invloed
  • Meer plezier in je werk
  • Bovendien zul je je beter kunnen positioneren als ‘potential’ voor toekomstige invloedrijke posities 

Voor jouw organisatie:

  • Een medewerker die begrijpt hoe het spel gespeeld wordt en met meer plezier werkt
  • Het behoud van vrouwelijk talent dat klaar is voor een volgende stap, wat bijdraagt aan continuïteit en groei binnen de organisatie
  • Betere innovatie en besluitvorming door een diverser (leiderschaps)team
  • Organisaties met meer vrouwen op invloedrijke posities realiseren gemiddeld 30% meer rendement

80% van de deelnemers behalen hun persoonlijke doelstelling tijdens het volgen van de masterclass

Zelfstandig ondernemende vrouwen

Ook zelfstandige ondernemers kunnen veel baat hebben bij deze Masterclass. Je leert beter te onderhandelen over je tarieven, jezelf krachtiger te presenteren en strategischer te handelen. Dit leidt tot meer klanten, meer impact en uiteindelijk meer omzet. 

Praktische informatie

  • De Masterclass duurt zes maanden en vindt plaats in groepen van minimaal 5 en maximaal 12 vrouwen.
  • Deelnemers brengen hun persoonlijke ervaringen in, en deze worden gecombineerd met inzichten uit vakliteratuur, onderzoek en de ervaring van de begeleiders.
  • Het programma biedt een veilige omgeving om te leren, groeien en elkaar te inspireren.

Deze Masterclass biedt een uitstekende kans om jouw persoonlijk leiderschap te versterken en een blijvende impact te maken, zowel voor jezelf als voor jouw organisatie.

Ben je benieuwd naar de opbouw van het programma of heb je vragen over het programma? Bekijk dan het volledige programma voor meer details.

Meer...
€4.075
ex. BTW
Aangeboden door
In Touch female leadership & career academy
Onderwerp
Vrouwelijk leiderschap
Niveau
Post-HBO
Looptijd
3 dagen
Taal
nl
Type product
training
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Min: 6
Max: 12
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Ouderkerk aan de Amstel
di 5 nov. 2024