Opleiding: Oefenexamens + Extra Oefenexamens Wft Schade Particulier

Over de Oefenexamens + Extra Oefenexamens Wft Schade Particulier

Met de Oefenexamens Wft Schade Particulier van Lindenhaeghe kan je gericht oefenen voor het Wft-examen Schade Particulier. Deze oefenexamens zijn zorgvuldig samengesteld op basis van de meest recente toetstermen en exameneisen. Zo kan je direct testen of je klaar bent voor het officiële examen. Na elke vraag ontvang je uitgebreide feedback en na afloop van het oefenexamen krijg je meteen inzicht in je score, zodat je precies weet waar je staat en wat je kan verbeteren. Het pakket bevat zowel reguliere als extra oefenexamens, wat zorgt voor een complete en grondige voorbereiding.
 

Over het examen

Het examen Wft Schade Particulier bestaat uit 48 vragen, verdeeld over drie categorieën: kennis en begrip (25 vragen), professioneel gedrag (1 vraag) en vaardigheden en competenties (22 vragen). Je hebt, net zoals bij het officiële examen, 120 minuten de tijd om de vragen te beantwoorden.

De onderwerpen in de oefenexamens zijn representatief voor het echte examen en omvatten:

  • Materiële verzekeringen;

  • Vermogensbeschermende schadeverzekeringen;

  • Zorg- en ongevallenverzekeringen.

Daarnaast zijn de extra oefenexamens gericht op het intensief oefenen met de veelvoorkomende fouten tijdens het examen. Deze set van drie extra oefenexamens biedt een verdieping op de reguliere examens en helpt je om zwakke punten te identificeren en te verbeteren. Met uitgebreide feedback op elk vraagstuk kan je je kennis verder aanscherpen en zelfverzekerd het Wft Schade Particulier examen tegemoet gaan.

Meer...
€140
ex. BTW
Aangeboden door
Lindenhaeghe
Onderwerp
Wft Schade / Schadeverzekeringen
WFT (Wet Financieel Toezicht)
Niveau
Looptijd
10 dagen
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
E-Learning
Aantal deelnemers
Max: 100
Keurmerken aanbieder
CRKBO en BTW-vrijstelling
ISO 9001:2015
ISO register
NRTO
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2020
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2022
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2023