Opleiding: Leiderschap met Impact: vierdaagse opleiding

Leiderschap met Impact: vierdaagse opleiding

Je voelt je verantwoordelijk. Voor het dagelijks werk én voor je team. Maar… doen zij dat eigenlijk ook? Soms lijkt het alsof je je collega’s niet weet te bereiken. Of je het eigenaarschap niet aan hen overgedragen krijgt. Of de beweging niet ontstaat waar je idealiter wilt dat die ontstaat. En als je heel eerlijk bent… soms lijkt het alsof je je eigen capaciteit niet maximaal benut. En vanuit je team lijkt het alsof je het ook nooit goed doet.

Grote kans dat je sterke verantwoordelijkheidsgevoel jou juist in de weg zit in je leiderschap. Dat klinkt misschien vreemd, maar het blijkt keer op keer een tegenhouder van echte impact.

Een goed leider ben je (pas) als de ander jou ‘goed leiderschap’ toedicht. Leiderschap staat of valt met de perceptie die een ander van je heeft. Hoe perceptie tot stand komt is allesbehalve een bewust en rationeel proces… Wat kun je doen om de perceptie van gewaardeerd leider te creëren in het onbewuste brein van je medewerkers? Hoe werk je als leider verbinding, veiligheid, motivatie en eigenaarschap in de hand? Hoe leid je mensen constructief door woelig en veranderend organisatiewater? Je leert het in deze vierdaagse training.

De training is opgebouwd uit vier dagen. Dag 1 en 2 volg je aansluitend met een diner. Er is de mogelijkheid om een hotelovernachting te boeken. Tip: de Witte Bergen, Eemnes is vlakbij.

Dag 3 en dag 4 volg je met steeds een tussenliggende periode van ongeveer drie weken.

Voor alle dagen wordt de lunch verzorgd. 

Meer...
€3.650
ex. BTW
Aangeboden door
Subconscious Impact
Onderwerp
Niveau
HBO
Looptijd
4 dagen
Taal
nl
Type product
opleiding
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Min: 4
Max: 12
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Baarn
ma 13 jan. 2025
Keurmerken aanbieder
CRKBO zonder BTW vrijstelling
NRTO