Opleiding: 100% Online Opleiding PE Vermogen + Extra Oefenexamens + Geprint Studieboek

Over de 100% Online Opleiding PE Vermogen + Extra Oefenexamens + Geprint Studieboek 
 Onze 100% Online Opleiding PE Vermogen omvat een uitgebreid pakket aan digitale studiematerialen, ideaal voor een complete voorbereiding op je examen:
  • E-learning PE: Duik in de PE-actualiteiten met uitgebreide lesstof, verrijkt met oefenvragen en visuele ondersteuning gericht op het examen.
  • Oefenexamens: Bereid je voor met vier zorgvuldig samengestelde oefenexamens, die de structuur en inhoud van het officiële examen nabootsen.
  • Videoleren: Profiteer van waardevolle examengerichte tips en praktische casuïstiek, in de vorm van diverse video's en animaties.
  • Slim Leren: Herhaal de oefenvragen zo vaak als je wil om je kennis te verankeren en je voor te bereiden op elke vraag die je op het examen kan verwachten.

Daarbovenop ontvang je het Geprinte Studieboek PE Vermogen, met alle content van de e-learning, rechtstreeks bij je thuis.

 

Inhoud van de e-learning
We nemen je mee in alle belangrijke PE-actualiteiten van de Wft-module Vermogen tijdens de e-learning. Ook behandelen we de actualiteiten van de onderliggende module Wft Basis. Denk hierbij aan:

  • Besluiten Lijfrenten;
  • Hervorming box 3;
  • Inkomstenbelasting in relatie tot vermogensadvies;
  • Ontwikkelingen oudedagsverplichting van de directeur-grootaandeelhouder;
  • Verzachten samentelregeling Successiewet bij bloedverwanten; en
  • Wet bedrag ineens, RVU en verlofsparen.

 

De Extra Oefenexamens PE Vermogen

Heb je de reguliere PE Oefenexamens voltooid en ben je op zoek naar extra mogelijkheden om te oefenen met de lesstof? Doorloop dan de Extra Oefenexamens PE Vermogen. Deze set omvat drie aanvullende oefenexamens die je uitdagen met gerichte examenvragen. Bij elk antwoord ontvang je gedetailleerde feedback, zodat je precies weet welke onderwerpen je al beheerst en welke je verder moet verdiepen.

 

Ontvang jouw Geprinte Studieboek PE Het Geprinte Studieboek PE Vermogen is de volledige inhoud van de e-learning in een handzaam boek, dat professioneel en duurzaam geprint is. Het boek heeft een sterke lijmboekbinding en is geheel in kleur.    Nadat je je bestelling hebt geplaatst, zullen we via mail contact met je opnemen om de verzending van je studieboek te starten. Met de track & trace-code die je krijgt zodra het boek verstuurd is, kan je in de gaten houden wanneer het boek bij jou thuis wordt bezorgd.   Het Examen PE Vermogen
Het examen dat je gaat afleggen bestaat uit 23 vragen, waarvoor je 60 minuten de tijd krijgt. De vragen zijn als volgt samengesteld:
  • 15 vragen over het onderdeel kennis en begrip;
  • 8 vragen over het onderdeel vaardigheden en competenties. 

Om dit examen te doen, kan je terecht op een van de meer dan 60 beschikbare locaties die door het gehele land zijn verspreid. Er is zo altijd wel een examenplek bij jou in de buurt.

Meer...
€217
ex. BTW
Aangeboden door
Lindenhaeghe
Onderwerp
PE Vermogen
Permanente educatie (PE)
Niveau
Looptijd
17 dagen
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
E-Learning
Aantal deelnemers
Max: 100
Keurmerken aanbieder
CRKBO en BTW-vrijstelling
ISO 9001:2015
ISO register
NRTO
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2020
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2022
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2023