Opleiding: AI, ChatGPT, GenIA-L & Copilot: Toepassingen in de juridische praktijk, Beroepsvaardigheden

Hands-on training voor advocaten en juridisch professionals. Begrijp wat kunstmatige intelligentie (AI) nu voor jou kan betekenen, vergroot jouw productiviteit, en bespaar (tientallen) uren per maand.

Wat je leert in de training
De focus ligt op het praktisch toepassen van AI-gestuurde tools zoals ChatGPT, Copilot,  Perplexity en GenIA-L in verschillende aspecten van het juridische werk, zoals juridisch onderzoek, documenten opstellen, en cliëntcommunicatie. De training biedt hands-on ervaring en concrete casussen om je te helpen de vaardigheden te verwerven die nodig zijn om deze geavanceerde tools effectief en veilig in jouw dagelijkse werkzaamheden te gebruiken.

Doelgroep
De training is specifiek ontworpen voor advocaten en juridische professionals die geïnteresseerd zijn in het integreren van moderne technologieën in hun praktijk. De deelnemers kunnen variëren van beginnende advocaten die hun efficiëntie willen verhogen tot ervaren juridische experts die hun dienstverlening willen verbeteren door middel van AI-gestuurde tools, zoals ChatGPT, Copilot, Perplexity en GenIA-L. Technische voorkennis of ervaring met dergelijke tools zijn niet vereist voor deze training. 

Praktisch
Tijdens de training ga je zelf kort hands-on met ChatGPT aan de slag. Het is hierom wenselijk om voorafgaand aan de training een (gratis) account aan te maken via chat.openai.com en je eigen laptop mee te nemen.

Meer...
€495
ex. BTW
Aangeboden door
Sdu Opleidingen & Events
Onderwerp
ChatGPT
Niveau
Looptijd
1 dag
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Max: 30
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Breukelen
ma 11 nov. 2024
Keurmerken aanbieder
Cedeo
NBA
Nederlandse Orde van Advocaten