Opleiding: Executive coaching & training

9 sessies van een dagdeel

Executive coaching is een professionele begeleiding die gericht is op het ontwikkelen van vaardigheden en het optimaliseren van de prestaties van leidinggevenden. Het proces helpt leidinggevenden bij hun persoonlijke en professionele groei, met aandacht voor thema’s zoals strategisch denken, besluitvorming, communicatie en het omgaan met veranderingen en uitdagingen binnen de organisatie.

Tijdens een coachingstraject werkt de coach samen met de leidinggevende om specifieke doelen te identificeren en te realiseren. Door middel van regelmatige gesprekken en het gebruik van diverse technieken zoals feedback, reflectie en het stellen van gerichte vragen, helpt de coach de leidinggevende om helderheid te krijgen over de vervolgstappen die nodig zijn om deze doelen te bereiken. De coach biedt een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin de leidinggevende kan nadenken over zijn of haar gedrag, waarden en overtuigingen.

Executive coaching ondersteunt leidinggevenden bij het verkrijgen van inzichten in persoonlijke sterktes en ontwikkelpunten, en helpt hen bij het maken van concrete en effectieve vervolgstappen. Het doel is om de leidinggevende te begeleiden in het maximaliseren van hun potentieel en het bevorderen van een positieve impact binnen de organisatie.

Meer...
€9.990
ex. BTW
Aangeboden door
Alexander Coaching
Onderwerp
Business / Executive Coaching Trajecten
Business / Executive Coaching
Niveau
Taal
nl
Type product
Lesvorm
Coaching
Tijdstip
Overdag