Opleiding: Entree / Actualiteiten toets Cylin

Toelatingseisen vervolgopleidingen NA Regie op verzuim (ROV)


Om aan deze vervolgopleiding deel te kunnen nemen, beschik je minimaal over taalniveau B2. Dit wil zeggen dat je mondeling en schriftelijk kan omgaan met abstracte en theoretische teksten.


Om zonder meer deel te kunnen nemen aan deze vervolgopleiding heb je minder dan 1 jaar geleden het schriftelijke examen Regie op Verzuim bij Cylin met een voldoende afgesloten. Dat is ook het geval als je langer geleden Regie op Verzuim bij CS hebt behaald en aangesloten bent bij het RSC of de RNVC.


Heb je wel het Regie op Verzuim bij CS behaald, maar ben je niet aangesloten bij het RSC of de RNVC? Dan moet je via Cylin een entreetoets doen waarin de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van sociale zekerheid getoetst worden. Om je op deze toets voor te bereiden stellen we een reader beschikbaar. De toets kost € 125 ex btw.


Heb je niet Regie op Verzuim van CS Opleidingen gevolgd, maar minder dan 5 jaar geleden een andere opleiding op het gebied van verzuimmanagement met goed gevolg afgesloten? Dan moet je eerst het schriftelijke examen Regie op Verzuim bij Cylin met een voldoende afronden. Neem hiervoor contact met ons op.

Meer...
€139
ex. BTW
Aangeboden door
CS Opleidingen
Onderwerp
Actualiteiten
Niveau
HBO
Looptijd
10 dagen
Taal
nl
Type product
opleiding
Lesvorm
Individueel
Aantal deelnemers
Min: 5
Max: 10
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Zoom
wo 16 dec. 2026
Keurmerken aanbieder
Hobéon SKO
NRTO
Over CPION
CRKBO en BTW-vrijstelling
UWV scholingsvoucher