Opleiding: Actualiteiten Arbeidsrecht

Curusbeschrijving

Onder de bezielende leiding van Prof. mr. Gerrard Boot en Prof. mr. Ruben Houweling wordt u in één dag helemaal bijgepraat over de meest belangwekkende ontwikkelingen op het terrein van het arbeidsrecht van het afgelopen jaar. De exacte onderwerpen van de cursus zijn van de actualiteit afhankelijk.

Er is ruime gelegenheid vragen te stellen en casuïstiek in te brengen. Na afloop van deze cursus bent u op de hoogte van de laatste stand van zaken op het gebied van het arbeidsrecht en kunt u deze kennis direct toepassen in uw eigen praktijk.

Sprekers

Prof. mr. G. (Gerrard) Boot is hoogleraar aan de universiteit Leiden en Raadsheer bij het Gerechtshof Amsterdam. Daarvoor is hij advocaat geweest en kantonrechter. Verder is hij onder meer hoofdredacteur van het tijdschrift ArbeidsRecht en samensteller van de SDU Wettenverzameling Arbeidsrecht.

Prof. mr. A.R. (Ruben) Houweling is o.a. Hoogleraar Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en raadsheer-plaatsvervanger bij het Hof Den Haag. Daarnaast is hij legal counsel en publiceert hij veelvuldig in diverse vaktijdschriften en boeken (ArA, JIN, TAP, VAAN etc). In 2022 is Ruben benoemd tot kroonlid van de Sociaal Economische Raad (SER).

Doelgroep

Onder meer advocaten, HR(M) en P&O professionals, en overige professionals die met het arbeidsrecht te maken hebben. 

Certificaat en opleidingspunten

Na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname (6 opleidingspunten / PO).

Lesmateriaal

Als onderdeel van de cursus ontvangt u lesmateriaal (kort voorafgaand aan de cursus of direct na afloop van de cursus).

Prijs en locatie

Deze cursus zal ‘hybride‘ worden verzorgd. Dit houdt in dat de cursus op locatie wordt verzorgd met een livestream door middel waarvan u tevens online kunt deelnemen. U kunt bij uw inschrijving aangeven of u fysiek wilt deelnemen of online.

Fysieke deelname

De cursus zal verzorgd worden in het moderne Atrium Meeting Centre op de Amsterdamse Zuidas. Het Atrium Meeting Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De cursus bedraagt € 449,- excl. btw bij fysieke deelname op locatie. Uitgebreide lunch en hapjes gedurende de dag zijn inbegrepen.

Online deelname

De cursus is ook online te volgen via een livestream. Online deelname aan de cursus geeft ook recht op opleidingspunten. Online deelname bedraagt € 399,- excl. btw.

Meer...
€449
ex. BTW
Aangeboden door
Iuris Legal
Onderwerp
Arbeidsrecht
Actualiteiten
Niveau
Looptijd
6 dagen
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Min: 10
Max: 25
Tijdstip
Overdag
Keurmerken aanbieder
NBA
Nederlandse Orde van Advocaten
NEVOA