Opleiding: Actualiteitendag VIND Burgerzaken, Overheid Bedrijfsvoering

Op donderdag 28 november word je helemaal op de hoogte gebracht van wetswijzigingen, jurisprudentie en relevante ontwikkelingen met betrekking tot burgerlijke stand, het personen- en familierecht.

Behandeling van je eigen praktijkcase of vraag
Heb je als deelnemer aan deze Actualiteitendag, een vraag/casus uit de praktijk die de docenten kunnen behandelen (uiteraard worden deze op de dag zelf anoniem besproken)? Leg deze dan per e-mail voor aan ons.

Bij voorkeur ontvangen we jouw vraag/casus uiterlijk 4 november zodat we voldoende tijd hebben om ze in behandeling te nemen. Stuur jouw vraag/casus per e-mail naar Susan Beljaars (S.Beljaars@sdu.nl). 
 
Doelgroep
(Juridisch) Medewerker/Consulent/Specialist Burgerzaken, Backoffice, Midoffice, Klantcontactcentrum, Gemeentewinkel, Ambtenaar Burgerlijke Stand, Klanbeheerder werkzaam bij gemeentelijke organisaties.

Bereikbaarheid Hotel Van der Valk Veenendaal
Hotel Van der Valk Veenendaal is uitstekend per trein bereikbaar (treinstation Veenendaal-De Klomp). Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Waar je ook woont; het is nu nog makkelijker om op tijd te arriveren met de trein of de auto. 

Meer...
€225
ex. BTW
Aangeboden door
Sdu Opleidingen & Events
Onderwerp
Basisregistratie Persoonsgegevens (BRP)
Burgerzaken
Bedrijfskundige Processen
Niveau
Looptijd
1 dag
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Max: 150
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Veenendaal
do 28 nov. 2024
Keurmerken aanbieder
Cedeo
Nederlandse Orde van Advocaten
NBA