Opleiding: Cursus AI voor de assistant

Ontdek de ongekende mogelijkheden van AI voor je werk

Artificial Intelligence gaat jouw werk als assistant hoe dan ook beïnvloeden. De ontwikkelingen op dit gebied gaan in een razendsnel tempo door. Ze hebben aanzienlijke impact op de manier waarop we ons werk uitvoeren. Misschien is het nog onbekend terrein voor je. Echter, het biedt een wereld van mogelijkheden. Tijd om te leren begrijpen wat AI voor je kan doen om slimmer en efficiënter te werken, en zo je waardevolle rol in de organisatie verder te versterken.

Ontdek in deze cursus hoe AI - zoals ChatGPT - je werklast kan verminderen, efficiëntie en nauwkeurigheid kan verbeteren en waardevolle tijd kan opleveren. Gebruik deze tijd vervolgens om, met jouw unieke menselijke vaardigheden, je manager en organisatie nóg beter te ondersteunen.

Werk efficiënter en optimaliseer je werkzaamheden

AI helpt je bijvoorbeeld bij:

  • Taken automatiseren
  • Notuleren
  • E-mails schrijven en automatiseren
  • Presentatieoverzichten maken
  • Bedrijfsbeleid schrijven
  • Projectplannen voor events maken
  • Je workflow optimaliseren
  • (Complex) agendabeheer

Is deze cursus iets voor jou?

Of je nu AI-beginner of regelmatige gebruiker bent, de cursus wordt door de trainer aangepast op jouw behoeften en kennisniveau. Door praktijkvoorbeelden en stapsgewijze oefeningen, ga je in deze cursus actief aan de slag met de mogelijkheden van AI. Zo kan je het geleerde meteen inzetten om dagelijks tijdswinst te behalen.

Neem een laptop mee waarop je toegang hebt tot AI tools zoals ChatGPT. Wij helpen je voor aanvang van de cursus met het maken van een account, zodat je tijdens de cursusdagen gelijk aan de slag kunt.

Zorg dat je niet achterop raakt

  • Blijf bij in de huidige technologische ontwikkelingen
  • Blijf relevant en versterk je waarde
  • Bouw kennis en praktische vaardigheden op in AI tools
  • Werk dagelijks slimmer en efficiënter met behulp van AI
  • Automatiseer taken en behaal tijdwinst

Deze cursus is ook online te volgen. Wat de voordelen zijn?

  • Geen reistijd: je leert vanuit je eigen omgeving. Dit bespaart kostbare tijd
  • Kortere lesdagen: de online cursus is verdeeld over verschillende halve dagen. Hierdoor heb je de rest van die dag tijd over voor andere werk-, of privézaken
  • Meer individuele leerervaring: ideaal als je liever individueel leert of niet zo houdt van groepsactiviteiten

Neem je laptop mee naar de fysieke cursus

Neem een laptop mee waarop je toegang hebt tot AI tools zoals ChatGPT. Wij helpen je voor aanvang van de cursus met het maken van een account, zodat je tijdens de cursusdagen gelijk aan de slag kunt.

Twijfel je of deze cursus iets voor jou is? Stel je vraag!

Wil je weten of deze cursus interessant is voor jou? Twijfel je of het niveau aansluit bij jouw ervaring? Of heb je een andere vraag? Neem direct contact op met onze opleidingsadviseur [...], telefoon . Marjan staat je graag te woord!

Inclusief certificaat en studiepunten voor het SMI Degree

Aan het einde van deze cursus ontvang je het deelnamecertificaat van Secretary Management Institute. Omdat je werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling, belonen wij dat daarnaast met 4 studiepunten waarmee je spaart voor een SMI Degree.

Bij 12 studiepunten heb je recht op het SMI Assistant Degree. Bij 24 studiepunten heb je recht op het SMI Top Assistant Degree en bij 40 studiepunten ontvang je het SMI Excellent Assistant Degree. Met ieder van deze diploma's maak jij jouw ervaring zichtbaar: erg interessant voor jouw organisatie en CV! Meer informatie over studiepunten en het SMI Degree [geen link]

Zo overtuig je jouw manager

Twijfel je of jouw manager wel goedkeuring kan/wil geven voor deze cursus AI voor de assistant? Misschien denk je dat er geen budget (meer) beschikbaar is? Of vraag je je af of jouw opleidingsbehoefte wel groot genoeg is? Hierover kunnen we heel duidelijk zijn: dat zijn aannames die je nu tegenhouden. Je bekijkt deze opleiding niet voor niets: jij wilt jezelf ontwikkelen, dus ga ervoor!

Wij helpen je om de drempel richting jouw manager weg te nemen. In dit blog geven we je 10 tips [geen link] waarmee je je goed voorbereidt op het gesprek met jouw manager. Ook maak je jouw persoonlijke opleidingsvoorstel. Jouw manager móet daarna wel overtuigd zijn...

Meer...
€1.899
ex. BTW
Aangeboden door
Secretary Management Institute
Onderwerp
ChatGPT
Niveau
HBO
Looptijd
4 dagen
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
Klassikaal
Tijdstip
Overdag
Keurmerken aanbieder
Cedeo