Opleiding: Introductie in Videomarketing

Leer de basisbeginselen van videomarketing

In deze online cursus leer je alles over videomarketing, hoe je het strategisch kunt inzetten, hoe het productieproces werkt en je video’s kunt promoten.

Wat ga ik leren?

We starten deze cursus met een korte introductievideo. Je leert wat videomarketing is, waarom het belangrijk is en hoe je video’s kan inzetten voor de groei van jullie onderneming.

In de eerste les van de cursus verdiepen we ons in de keuzemogelijkheden voor ondernemingen om video’s doeltreffend in te zetten. Leer alles over de diverse videovormen, mogelijke kanalen voor plaatsing en hoe video’s aansluiten bij de behoeften van jullie onderneming. In de tweede les gaan we dieper in op de belangrijkste aspecten van het produceren van effectieve video’s waarmee je jullie doelen kunt bereiken.

In de laatste les van deze cursus zoomen we in op het promoten van je video’s. Na veel tijd en moeite in je video te hebben gestoken, is het van groot belang dat deze ook daadwerkelijk wordt bekeken door jullie doelgroep. Alleen dan bereik je jullie opgestelde doelen.

Voor wie is deze cursus?

De cursus is perfect voor mkb-ondernemingen die overwegen om videomarketing in te zetten en daarover meer willen leren.

Waarom is videomarketing belangrijk voor jullie onderneming?

Videomarketing is belangrijk voor jullie onderneming omdat het een krachtige manier is om je boodschap over te brengen. In een wereld waarin de aandacht van consumenten steeds versnipperder wordt, biedt video een boeiend medium dat zowel informatie als emotie kan overbrengen. Het maakt het mogelijk om complexe informatie op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier te presenteren.

Meer...
€298
ex. BTW
Aangeboden door
GetOn
Onderwerp
Videomarketing
Niveau
Duur
6 maanden
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
E-Learning