Opleiding: Starten met Bloggen

Leer hoe je kunt starten met zakelijk bloggen

In deze online cursus leer je hoe je een blogstrategie creëert voor jouw bedrijf, een zoekwoordenonderzoek uitvoert, een custom GPT creëert en blogs schrijft om organisch meer bezoekers uit Google te krijgen.

Wat ga ik leren?

We starten deze cursus met een korte introductievideo over de basisbeginselen van bloggen. Je leert alles over content marketing en SEO, wat de voordelen ervan zijn en hoe het jouw bedrijf kan helpen om organisch meer bezoekers uit Google te krijgen.

In de eerste stap ga je een blogstrategie maken voor je bedrijf. In de strategie beschrijf je met behulp van AI het doel, de doelgroep, de concurrentie, de onderwerpen, de formats en de tone of voice van je blog. Ook creëer je een planning. In stap twee voer je een zoekwoordenonderzoek uit voor je blog. Het resultaat is een zoekwoordenlijst voor het schrijven van relevante blogs.

In de derde stap maak je een custom GPT voor je blog in ChatGPT. Het resultaat is een gepersonaliseerde AI-schrijfassistent die je helpt bij het schrijven van blogs op basis van jouw blogstrategie en zoekwoordenonderzoek. In de laatste stap leer je hoe je een blog kan schrijven. Dit doe je door een format te kiezen, een invalshoek te bepalen, een inhoudsoverzicht te maken, een eerste en een definitieve versie te schrijven. Ook optimaliseer je jouw blog voor Google. Door hierbij ChatGPT als hulpmiddel te gebruiken kan je het schrijfproces versnellen en efficiënter werken.

Voor wie is deze cursus?

De cursus is perfect voor ondernemers in het MKB die organisch meer bezoekers uit Google willen krijgen.

Waarom bloggen met je bedrijf?

Bloggen met je bedrijf kan een geweldige manier zijn om verschillende doelen te bereiken. Door regelmatig blogs te publiceren die relevant zijn voor je doelgroep, kun je de merkbekendheid van je bedrijf vergroten en jezelf als een thought leader positioneren in je branche. Daarnaast kan het je bedrijf helpen om meer websiteverkeer en leads te genereren.

Meer...
€298
ex. BTW
Aangeboden door
GetOn
Onderwerp
Weblogs / Bloggen
ChatGPT
Niveau
Duur
6 maanden
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
E-Learning