Opleiding: Certified Data Protection Officer (CDPO) 2025

De premium beroepscertificering voor Privacy Professionals. Met de titel CDPO® laat u zien dat u een deskundig en professioneel Data Protection Officer bent.

Met de titel CDPO® laat u zien dat u een deskundig en professioneel Data Protection Officer bent met diepgaande kennis van privacywetgeving en organisatie. Een multidisciplinaire, hands-on en praktijkgerichte opleiding bereidt u voor op het examen. Bij het halen van het examen mag u de titel CDPO® achter uw naam voeren, ontvangt u het CDPO® certificaat en wordt u ingeschreven in het register Certified Data Protection Officers. Met de titel CDPO® laat u zien dat u een deskundig en professioneel Data Protection Officer bent met diepgaande kennis van privacywetgeving en organisatie.

U hebt al de nodige jaren werkervaring met Privacy, maar een specialistische opleiding voor Data Protection Officer ontbreekt. Speciaal voor de gevorderde Data Protection Officer heeft Outvie de 10-daagse opleiding ‘Certified Data Protection Officer’ ontwikkeld.Na het volgen van deze opleiding:

* Beschik over specialistische privacy vakkennis
* Bent u in staat om praktisch met datalekken en incidenten om te gaan;
* Beheerst u relevante aspecten op het raakvlak van informatiebeveiliging en privacy;
* Heeft u vaardigheden om met weerstand om te gaan, awareness en draagvlak te creëren, overtuigend te communiceren en uw werk aan te pakken (soft skills);

Meer...
€7.249
ex. BTW
Aangeboden door
Outvie
Onderwerp
Data protection officer (DPO)
Niveau
Duur
10 dagen
Taal
nl
Type product
training
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Max: 16
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Amsterdam
do 10 apr. 2025
Keurmerken aanbieder
Cedeo
Koninklijke NBA - PE punten