Opleiding: Certified Chief Sustainability Officer (CCSO) 2025

8-daagse opleiding Certified Chief Sustainability Officer - CCSO®. Dé beroepscertificering voor impactmakers naar een duurzame onderneming.

Als (toekomstige) Chief Sustainability Officer (CSO) staat u voor complexe uitdagingen en ongekende kansen. Deze training biedt u een stevig fundament om te excelleren in uw rol als CSO. U leert niet alleen de vaardigheden die nodig zijn om als strategische businesspartner voor duurzaamheid op te treden, maar ook hoe u uw organisatie kunt begeleiden bij het bepalen van duurzaamheidskeuzes en deze kunt vertalen naar een strategische visie, missie, strategie en meetbare doelstellingen. Als u de opleiding met succes hebt volbracht, mag u de titel CCSO® achter uw naam voeren.

Duurzaamheid geeft in toenemende mate de toekomst van bedrijven vorm. Het verankeren van duurzaamheid in de organisatie en haar omgeving is één van de meest cruciale en dringende vraagstukken van nu. Bedrijven onderkennen steeds meer dat duurzaamheid niet alleen goed is voor de planeet, maar ook voor hun winstgevendheid, reputatie en het aantrekken van talent. Daardoor is er een groeiende behoefte aan leiders die deze verandering kunnen sturen om daadwerkelijke impact te maken. Zodat er niet ...Als (toekomstige) Chief Sustainability Officer (CSO) staat u voor complexe uitdagingen en ongekende kansen. Deze opleiding biedt u een stevig fundament om te excelleren in uw rol als CSO. U leert niet alleen de vaardigheden die nodig zijn om als strategische businesspartner voor duurzaamheid op te treden, maar ook hoe u uw organisatie kunt begeleiden bij het bepalen van duurzaamheidskeuzes en deze kunt vertalen naar een strategische visie, missie, strategie en meetbare doelstellingen.

Wanneer u de opleiding met succes hebt volbracht, mag u de titel CCSO® achter uw naam voeren. U wordt toegevoegd aan het register van Certified Chief Sustainability Officers waarmee u voldoet aan het CCSO®- reglement. Het behalen van deze unieke CCSO® certificering geeft u erkenning als deskundig CSO en getuigt van een sterke basis voor een succesvolle carrière in het duurzaamheidsvakgebied.

Meer...
€7.599
ex. BTW
Aangeboden door
Outvie
Onderwerp
Duurzaamheid
Niveau
Duur
8 dagen
Taal
nl
Type product
training
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Max: 16
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Amsterdam
do 6 mrt. 2025
Keurmerken aanbieder
Cedeo
Koninklijke NBA - PE punten