Opleiding: Access 2019 Expert - Microsoft Access - Microsoft Office - Databases - Database ontwerp / design - Datakwaliteit / Data Quality - Data management - Data analyse - SQL

Incompany training Access 2019 Expert

Voor een Incompany training cursus Access 2019 Expert bieden wij u een complete oplossing aan. Onze adviseurs helpen u graag bij het in kaart brengen van uw wensen en behoeftes en onze missie is om ervoor te zorgen dat u zo veel mogelijk uit de training haalt. Daarom maken wij ook op maat trainingen die exact op uw wensen aansluiten.

Een Microsoft Partner voor uw Incompany training

Het Plan van Aanpak kan er als volgt uitzien en overleggen wij graag met u om tot een maatwerk oplossing te komen die van A tot Z is geregeld middels het Splendid Learning Model.

Doelstellingen van een Access 2019 Expert Incompany training zijn:

1. Dat de cursisten, na het volgen van de Incompany training een goed beeld krijgen van Microsoft Access 2019 Expert.
2. Dat de cursisten, na het volgen van de Incompany training zonder problemen de weg vinden in Microsoft Access 2019 Expert.
3. Dat de cursisten in staat zijn de dagelijkse taken uit te voeren gebruik makend van Microsoft Access 2019 Expert.
4. Dat de cursisten gemotiveerd zijn om Microsoft Access 2019 Expert efficiënter te gebruiken.

1. Nulmeting

Vooraf bieden wij kosteloos een telefoongesprek aan met onze Microsoft gecertificeerde trainer (MCT) die tevens Microsoft Office Specialist (MOS) Master is om o.a. het niveau te bepalen en de doelstellingen te bespreken met deskundig advies.

2. Incompany Training

De cursisten krijgen een professionele, theoretische/ praktische Incompany training in het Nederlands of Engels of in het Nederlands met de Engelse Office software (maatwerk) (bij u) op locatie. Eigen praktijkmateriaal aanleveren welke in de training behandeld kan is mogelijk.
Uw organisatie nodigt de cursisten zelf per e-mail uit.
Wij kijken naar de doelgroep en leerdoelen, selecteren in overleg hierop de MOS Master docent(e) en bijpassend lesmateriaal (indien wenselijk).
Ook weekend of avond trainingen en huur van laptops is mogelijk.

3. Evaluatie en afronding

Aan het einde van de Incompany training wordt er geëvalueerd en ontvangt men een certificaat van deelname zichtbaar in het gebruikersprofiel van de cursist via ons LMS systeem of App. Met deze App kunnen alle cursisten van OEM Office ELearning Menu in het LMS het Profiel bewerken en certificaten van deelname downloaden en bekijken.

4. Naslagwerk

Onze praktische cursusboeken vertellen tot in de details over alle verschillende functies van b.v. Microsoft Office. Deze cursusboeken zijn voor iedereen bedoeld die sneller en efficiënter wil gaan werken en zo het optimale uit Microsoft Office kan halen. De cursusboeken bevatten honderden pagina’s. Hierin worden praktijkopdrachten en alle onderwerpen behandeld.

5. Nazorg

In overleg kunnen 3 maanden lang per e-mail vragen gesteld worden aan de docent m.b.t. de inhoud van de Incompany training.

Meer...
€1.200
ex. BTW
Aangeboden door
OEM Office Elearning Menu NL
Onderwerp
Datakwaliteit / Data Quality
Database ontwerp / design
Data management
Databases
Microsoft Access
Niveau
Duur
Incl. Telefonische intake door docent - Nulmeting in overleg - 1 dag. Tijden in overleg - 6 uur les in totaal - Incl. Reiskosten docent.
Looptijd
1 dag
Taal
nl
Type product
training
Lesvorm
In-company / Maatwerk
Aantal deelnemers
Min: 1
Max: 12
Tijdstip
Zaterdag, Overdag, Avond, Zondag
Keurmerken aanbieder
EC-Council
Microsoft Learning Partner
Onbeperkt leren