Opleiding: CompTIA Network+ Examenvoucher

Algemene omschrijving

De CompTIA Network+ Examenvoucher is maximaal één jaar geldig.

Wil jij jouw carrière binnen het vakgebied van netwerkbeheer een vliegende start geven? De CompTIA Network+ Examenvoucher biedt jou de mogelijkheid om jouw kennis en vaardigheden op het gebied van netwerkbeheer te certificeren.

CompTIA Network+ is een wereldwijd erkende certificering waarmee je aan kunt tonen dat jij over de fundamentele kennis en vaardigheden beschikt om netwerkproblemen op te lossen, netwerkapparatuur te beheren en netwerkbeveiliging te implementeren.

Doelgroep

De CompTIA Network+ Examenvoucher is met name geschikt voor mensen die de training CompTIA Network+ hebben gevolgd of het gelijknamige zelfstudiepakket hebben doorgenomen.

Leerdoelen

Het examen CompTIA Network+ (N10-009) bestaat uit 90 meerkeuzevragen die jouw kennis van netwerkbeheer toetsen. Je krijgt 90 minuten de tijd (of extra tijd op aanvraag als Engels niet jouw moedertaal is) om het examen af te leggen.

Om te slagen dien je minstens 80% van de vragen juist te hebben beantwoord.

Voorkennis

Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op het examen CompTIA Network+ Exam N10-009, raden wij aan dat jij eerst de training CompTIA Network+ hebt gevolgd of het gelijknamige zelfstudiepakket hebt doorgenomen.

Meer...
€465
ex. BTW
Aangeboden door
Startel bv
Onderwerp
Netwerken (IT)
CompTIA A+ / Network+ / Security+
Niveau
Looptijd
365 dagen
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
Examen
Tijdstip
Overdag
Keurmerken aanbieder
AgilePM - Agile Project Management (APMG)
ASL
Axelos
BISL
EC-Council
EC-Council Certified
EXIN
ITIL
Lean IT
NRTO