Opleiding: VIL VCU e-learning Nederlands excl. examen

Via het internet kan je de VIL VCU e-learning volgen. Deze online cursus is bedoeld voor intercedenten en geeft de handvaten hoe jij en je medewerkers op een veilige manier werkzaamheden kunnen uitvoe

In onze leeromgeving kan je de VIL VCU e-learning volgen. Deze online cursus is bedoeld voor intercedenten en leidinggevenden die werkzaam zijn binnen een uitzend- of detacheringbureau en geeft de handvaten hoe jij en jouw medewerkers op een veilige manier werkzaamheden kunnen uitvoeren. Let op, bij dit product zit geen examen. Wilt je een examen bij de e-learning? Boek dan een VIL VCU e-learning en examen.

Na inschrijving krijg je van ons toegang tot onze digitale leeromgeving, waar de e-learning voor je klaar staat. Tijdens de e-learning wordt door middel van video's, tekst en oefenvragen kennis bijgebracht over VIL VCU.

Met het doorlopen van de e-learning ga je je voorbereiden op het VIL VCU examen. Dit examen is niet inbegrepen bij dit product. Wil je ook een examen afleggen? Bestel dan de VIL VCU e-learning met examen.

De VIL VCU training is bedoeld voor intercedenten en leidinggevenden die werkzaam zijn binnen een uitzend- of detacheringbureau en personeel leveren aan een VCA gecertificeerd bedrijf.

VCU-certificatie is bedoeld voor bedrijven die personeel uitzenden naar VCA-gecertificeerde bedrijven. Deze bedrijven voeren werkzaamheden uit met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties. Let op: bij dit product zit geen examen!

Meer...
€59
ex. BTW
Aangeboden door
VCANederland
Onderwerp
Nederlands
Niveau
Duur
1 dag
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
E-Learning
Aantal deelnemers
Max: 99999
Keurmerken aanbieder
NRTO
UWV scholingsvoucher