Opleiding: VCA Basis Virtual Classroom

Vanuit huis online een klassikale VCA-cursus volgen? In onze virtual classroom volg je mét trainer en medecursisten een VCA-cursus. Je bereidt je thuis voor, met cursusboek en online leeromgeving.

De VCA Basis Virtual classroom volg je als je moet kunnen aantonen dat je de basiskennis op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) beheerst. De cursus en het examen richten zich op werknemers met uitvoerende taken in risicovolle werkomgevingen.

In twee klassikale online sessies behandelt één van onze professionele docenten middels videofragmenten en oefenvragen de benodigde lesstof die je moet beheersen voor het examen. De gewenste examendatum en locatie kan je doorgeven aan onze Customer Support. Bij het succesvol afleggen van het examen ontvangt je het B-VCA certificaat.

Na inschrijving ontvangt u daags voor de training een link om deel te nemen aan de Virtual Classroom. Tijdens de les behandelt 1 van onze docenten via kennisclips en oefenvragen de lesstof. Het examen is beschikbaar in diverse talen. Voor meer informatie over de talen van het examen verwijzen wij u naar onze website.

de Virtual Classroom cursus bestaat uit 2 dagdelen. Voorafgaand ontvangt u een lesboek ter voorbereiding. De les kunt u op iedere gewenste locatie volgen. Bij inschrijving kunt u aangeven waar en wanneer u het examen wilt volgen.

VCA Basis richt zich op werknemers met uitvoerende taken in risicovolle werkomgevingen.

Het doel van het VCA Basis diploma is om de bewustwording en kennis van veilig werken te bevorderen voor medewerkers die geen leidinggevende functie hebben.

Meer...
€188
ex. BTW
Aangeboden door
VCANederland
Onderwerp
VCA
Niveau
Duur
1 dag
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
None
Aantal deelnemers
Max: 15
Tijdstip
Overdag
Keurmerken aanbieder
NRTO
UWV scholingsvoucher