Opleiding: VCA VOL Virtual Classroom

Vanuit huis online een klassikale VCA-cursus volgen? In onze virtual classroom volg je mét trainer en medecursisten een VCA-cursus. Je bereid je thuis voor, met cursusboek en online leeromgeving.

De VCA Veiligheid voor Operationeel Leidingevenden (VOL) online cursus is bedoeld voor werknemers met een leidinggevende functie en ZZP'ers. In de online klassikale cursus wordt je voorbereidt hoe jij en je medewerkers veilig kunnen werken in een risicovolle werkomgeving. Met het VCA VOL examen laat je zien dat u deze kennis beheerst. In twee klassikale online sessies behandelt één van onze professionele docenten middels videofragmenten en oefenvragen de benodigde lesstof die u moet beheersen voor het examen. De door jouw gewenste examendatum en locatie kun je doorgeven aan onze Customer Support. Bij het succesvol afleggen van het examen ontvang je het VOL-VCA certificaat.

Na inschrijving ontvangt u daags voor de training een link om deel te nemen aan de Virtual Classroom. Tijdens de les behandelt 1 van onze docenten via kennisclips en oefenvragen de lesstof. Het examen is ook beschikbaar in het Engels, Duits en Frans.

de Virtual Classroom cursus bestaat uit 2 dagdelen. Voorafgaand ontvangt u een lesboek ter voorbereiding. De les kunt u op iedere gewenste locatie volgen. Bij inschrijving kunt u aangeven waar en wanneer je het examen wilt volgen.

De VCA VOL Virtual Classroom is bedoeld voor operationeel leidinggevenden. Ook als ZZP'er dient u meestal over VCA VOL te beschikken.

Het doel van het VCA VOL diploma is om de bewustwording en kennis van veilig werken te bevorderen. Met het VCA VOL diploma geef je aan dat je veilig werkt en rekening houdt met het milieu en de gezondheid van jezelf  en de medewerkers waaraan je leiding geeft.

Meer...
€198
ex. BTW
Aangeboden door
VCANederland
Onderwerp
VCA
Niveau
Duur
1 dag
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
None
Aantal deelnemers
Max: 25
Tijdstip
Overdag
Keurmerken aanbieder
NRTO
UWV scholingsvoucher