Opleiding: VCA VOL cursus en examen - Code95

VCA-diploma halen bij de dé aanbieder van VCA-veiligheidsopleidingen met code 95? VCANederland biedt klassikale en online cursussen voor verschillende doelgroepen, ook in vreemde talen en incompany!

De VCA Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL) cursus is bedoeld voor werknemers met een leidinggevende functie en ZZP’ers. In de cursus wordt je voorbereidt hoe jij en je medewerkers veilig kunnen werken in een risicovolle werkomgeving. Met het VCA VOL examen laat je zien dat u deze kennis beheerst. Met behulp van videofragmenten en oefenvragen behandelt één van onze professionele docenten de benodigde lesstof die je moet beheersen voor het examen. Bij het succesvol afleggen van het examen ontvangt je het VOL-VCA certificaat. Bij deze cursus heb je de optie om je aan te melden voor Code95 punten.

Met behulp van videofragmenten en oefenvragen behandelt één van onze professionele docenten de benodigde lesstof die je moet beheersen voor het examen. Aan het eind van de lesdag wordt een proefexamen gemaakt om je voor te bereiden op het examen. Bij deze cursus is het mogelijk om je aan te melden voor Code95, maar ook zonder Code95 kunt u deelnemen aan deze cursus.

Je start de cursus om 8.30 op een locatie bij jou in de buurt. Aan het einde van de cursusdag legt u van 16.30 tot 17.45 het VCA VOL examen af.

VCA VOL is bedoeld voor operationeel leidinggevenden. Ook als ZZP'er dien je meestal over VCA VOL te beschikken.

Het doel van het VCA VOL diploma is om de bewustwording en kennis van veilig werken te bevorderen. Met het VCA VOL diploma geef je aan dat u veilig werkt en rekening houdt met het milieu en de gezondheid van jezelf en de medewerkers waaraan jij leiding geeft.

Meer...
€298
ex. BTW
Aangeboden door
VCANederland
Onderwerp
Operationeel management
VCA
Niveau
Duur
1 dag
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
None
Aantal deelnemers
Max: 20
Tijdstip
Overdag
Keurmerken aanbieder
NRTO
UWV scholingsvoucher