Opleiding: VCA boek VOL Nederlands

In het VCA VOL cursusboek worden alle onderwerpen rondom veilig werken behandeld die je moet kennen voor het VCA VOL examen. Het VCA VOL cursusboek richt zich op leidinggevenden, ZZP’ers en interceden

In het VCA VOL cursusboek worden alle onderwerpen rondom veilig werken behandeld die je moet kennen voor het VCA VOL examen. Tevens is hier de informatie voor VIL VCU aan toegevoegd. Het VCA VOL cursusboek richt zich op leidinggevenden, ZZP’ers en intercedenten.

In het VCA VOL cursusboek worden alle onderwerpen rondom veilig werken behandeld. Het VCA VOL cursusboek legt de cursusstof uit met behulp van vele praktijkvoorbeelden. Aan het einde van elk hoofdstuk tref je een aantal oefenvragen waarmee je kan beoordelen of je de kennis voor het examen voldoende beheerst.

Het cursusboek is volledig afgestemd op de eind- en toetstermen VCA. In deze eind- en toetstermen staat beschreven wat je voor het VCA examen moet kennen en kunnen.

VCA VOL is bedoeld voor operationeel leidinggevenden. Ook als ZZP'er dient u meestal over VCA VOL te beschikken.

Met het VCA VOL lesboek kunt u zich voorbereiden op het VCA VOL examen. Met het VCA VOL diploma toon je aan dat je veilig werkt en rekening houdt met de gezondheid van jezelf en de medewerkers waaraan jij leiding geeft.

Meer...
€29
ex. BTW
Aangeboden door
VCANederland
Onderwerp
Operationeel management
Nederlands
VCA
Niveau
Duur
1 dag
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
E-Learning
Aantal deelnemers
Max: 99999
Keurmerken aanbieder
NRTO
UWV scholingsvoucher