Opleiding: Awareness e-learning

Werkomgeving met explosiegevaar? Bij VCANederland onderdeel ATEXcertificaat.nl kun je terecht voor ATEX-opleidingen op verschillende niveaus. Alle cursussen worden verzorgd door ATEX-specialisten!

Heb je in je werk met mogelijk explosiegevaar te maken en moet je de ATEX wet- en regelgeving kennen? ATEXcertificaat.nl heeft voor jou de juiste cursus: De ATEX Awareness cursus, die volledig gebaseerd is op de internationale norm IECEx 05 module 000, is in zijn geheel online te volgen.

De cursus is volledig opgebouwd uit films en animaties met na ieder hoofdstuk een aantal oefenvragen. Zo verwerf je op een prettige manier de nodige theoretische kennis. De cursus wordt afgesloten met een eindtoets. Als je dit met goed gevolg afsluit, dan ontvangt je het ATEX Awareness certificaat (bewijs van deelname) direct in PDF in je mailbox. Je hoeft dus niet nog apart op locatie examen te doen.

Het doorlopen van de e-learning neemt ongeveer 2 uur in beslag. Je hebt 3 maanden toegang tot de online cursus. De cursus is opgebouwd uit verschillende hoofdstukken:

    - Wat is een explosie?
    - De ATEX wet- en regelgeving
    - Eigenschappen van brandbare stoffen
    - Het voorkomen van explosies
    - Explosieveilig materieel
    - Verantwoordelijkheden en vergunningen

De cursus is geschikt voor medewerkers die niet dagelijks met explosiegevaar te maken hebben maar wel bewust moeten zijn van de gevaren en risico’s van explosies.

Na het doorlopen van de e-learning is de deelnemer bewust van de gevaren en risico's van explosies.

Meer...
€149
ex. BTW
Aangeboden door
VCANederland
Onderwerp
Niveau
Duur
1 dag
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
E-Learning
Aantal deelnemers
Max: 999
Keurmerken aanbieder
NRTO
UWV scholingsvoucher