Opleiding: VCA VOL cursus en examen Engels

The VCA Safety for Operational Managers (VOL) course is intended for employees with a supervisor position and self-employed persons. In the course you will be prepared how you and your employees can w

The VCA Safety for Operational Managers (VOL) course is intended for employees with a supervisor position and self-employed persons. In the course you will be prepared how you and your employees can work safely in a high-risk work environment. With the VCA VOL exam you show that you have mastered this knowledge. You will be prepared in the English language for your VCA VOL diploma.

Eén van onze profesionele docenten behandelt de benodigde lesstof die u moet beheersen voor het examen. Tussendoor wordt aan de hand van oefenvragen getest of u de lesstof heeft begrepen en er wordt aan het eind van de lesdag een proefexamen gemaakt. Afsluitend aan de cursus zal het VCA VOL examen worden afgelegd in de Engelse taal. het VCA VOL examen is ook te maken in het Nederlands, Duits of Frans.

U start de cursus om 8.30 op een locatie bij u in de buurt. Aan het einde van de cursusdag legt u van 16.30 tot 17.45 het VCA VOL examen af.

VCA VOL is bedoeld voor operationeel leidinggevenden. Ook als ZZP'er dient u meestal over VCA VOL te beschikken.

Het doel van het VCA VOL diploma is om de bewustwording en kennis van veilig werken te bevorderen. Met het VCA VOL diploma geeft u aan dat u veilig werkt en rekening houdt met het milieu en de gezondheid van u en de medewerkers waaraan u leiding geeft.

Meer...
€348
ex. BTW
Aangeboden door
VCANederland
Onderwerp
VCA
Niveau
Duur
1 dag
Taal
en
Type product
cursus
Lesvorm
None
Aantal deelnemers
Max: 20
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Rotterdam
wo 16 okt. 2024
Nieuwegein (Utrecht)
ma 18 nov. 2024
Rotterdam
di 10 dec. 2024
Nieuwegein (Utrecht)
ma 20 jan. 2025
Rotterdam
ma 17 feb. 2025
Keurmerken aanbieder
NRTO
UWV scholingsvoucher