Opleiding: ATEX Basis Module 001 2 Daagse cursus

Werkomgeving met explosiegevaar? Bij VCANederland onderdeel ATEXcertificaat.nl kun je terecht voor ATEX-opleidingen op verschillende niveaus. Alle cursussen worden verzorgd door ATEX-specialisten!

Deze training is speciaal bedoeld voor operators die met explosieveiligheid (ATEX) te maken krijgen en werken in of bij een bedrijf waar explosiegevaarlijke zones zijn gedefinieerd. In de ATEX Basiscursus module 001 wordt de Europese ATEX-wetgeving en – certificering behandeld en leren cursisten de basisprincipes van explosieveiligheid toe te passen in omgevingen met explosiegevaar. Deze cursus is opgesteld conform de eind- en toetstermen van de IECEx 05 module 001.

De ATEX Basiscursus bestaat uit 2 klassikale cursusdagen. Voorafgaand aan de cursus ontvangen de cursisten de e-learning ATEX Awareness ter voorbereiding en een cursusboek. Op de tweede dag van de cursus wordt het internationaal erkende IECEx 05 module 001 examen afgelegd. Dit examen zal door een onafhankelijk examenbureau op dezelfde locatie als de cursus worden afgenomen. Het examen duurt 2 uur en 30 minuten. De cursus wordt gegeven door een professionele docent met praktijkervaring op het gebied van ATEX.

De eerste cursusdag duurt van 8.30 tot 17.00, de tweede cursusdag duurt van 08.30 tot 12.00 uur. Het examen start vervolgens om 13.30 uur tot uiterlijk 16.00 uur.

Deze ATEX Basiscursus is vooral geschikt voor operationele medewerkers die aan ATEX installaties en – machines werken en deze beheren en onderhouden.

In de ATEX Basiscursus module 001 wordt de Europese ATEX-wetgeving en – certificering behandeld en leren cursisten de basisprincipes van explosieveiligheid toe te passen in omgevingen met explosiegevaar. Bij het slagen voor het examen ontvangt de cursist een attestation of afgekort een attest. Dit is het bewijs dat de cursist geslaagd is voor het theorie-examen en is 3 jaar geldig.

Meer...
€810
ex. BTW
Aangeboden door
VCANederland
Onderwerp
Explosiegevaar / ATEX
Niveau
Duur
2 dagen
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
None
Aantal deelnemers
Max: 25
Tijdstip
Overdag
Keurmerken aanbieder
NRTO
UWV scholingsvoucher