Opleiding: VCA Basis e-learning Turks excl. examen

Met het volgen van de VCA Basis e-learning leer je via een online cursus de basiskennis van de Veiligheid Checklist Aannemers. De onderwerpen die worden behandeld hebben als doel om handvaten te geven

Met het volgen van de VCA Basis e-learning leer je via een online cursus de basiskennis van de Veiligheid Checklist Aannemers. De onderwerpen die worden behandeld hebben als doel om handvaten te geven om veilig werk te bevorderen. Let op, bij dit product zit geen examen. Wil je een e-learning met examen kies dan voor VCA Basis e-learning en examen.

Na inschrijving krijgt u van ons toegang tot onze online leeromgeving, waar de e-learning voor u klaar staat. In deze e-learning leert u op een afwisselende en interactieve manier hoe u gezond en veilig kunt werken.

Met het doorlopen van de e-learning bereidt u zich voor op het VCA Basis examen. Dit examen is niet inbegrepen bij dit product. Wilt u ook een examen afleggen? Bestel dan de VCA Basis e-learning met examen.

VCA Basis richt zich op werknemers met uitvoerende taken in risicovolle werkomgevingen.

Het doel van het VCA Basis diploma is om de bewustwording en kennis van veilig werken te bevorderen voor medewerkers die geen leidinggevende functie hebben.

Meer...
€59
ex. BTW
Aangeboden door
VCANederland
Onderwerp
VCA
Niveau
Duur
1 dag
Taal
tr
Type product
cursus
Lesvorm
E-Learning
Aantal deelnemers
Max: 99999
Keurmerken aanbieder
NRTO
UWV scholingsvoucher