Opleiding: 100% Online Opleiding Wft Zorg + Extra Oefenexamens + Geprint Studieboek

Over de 100% Online Opleiding Wft Zorg

Voor een grondige voorbereiding op het Wft Zorg examen, biedt onze volledig digitale opleiding Wft Zorg een uitgebreide leerervaring. De cursus omvat de E-learning Wft Zorg, verrijkt met zes representatieve oefenexamens en ondersteund door Videoleren. Met behulp van onze Slim Leren tool kan je onbeperkt oefenen met vragen uit de cursus om je kennis en vaardigheden te versterken.

De Extra Oefenexamens Wft Zorg

Als aanvulling op je studie bieden wij Extra Oefenexamens Wft Zorg aan. Deze set van drie aanvullende oefenexamens is zorgvuldig samengesteld om aan te sluiten bij de meest recente exameneisen en om te focussen op veelgemaakte fouten. Deze extra examens zijn ontworpen om je een diepgaand inzicht te geven en je optimaal voor te bereiden op het Wft Zorg examen.

Het Examen Wft Zorg:

Het Wft Zorg examen toetst je bekwaamheid in het adviseren over zorgverzekeringen. Het bestaat uit 33 vragen verdeeld over drie categorieën: Kennis en Begrip (14 vragen), Vaardigheden en Competenties (18 vragen) en Professioneel gedrag (1 vraag). Voor het voltooien van dit examen heb je 90 minuten de tijd.

Meer...
€398
ex. BTW
Aangeboden door
Lindenhaeghe
Onderwerp
WFT Zorgverzekering
WFT (Wet Financieel Toezicht)
Niveau
Looptijd
36 dagen
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
E-Learning
Aantal deelnemers
Max: 100
Keurmerken aanbieder
CRKBO en BTW-vrijstelling
ISO 9001:2015
ISO register
NRTO
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2020
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2022
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2023