Opleiding: Digitale afleiding de baas | Meer focus, productiviteit en vitaliteit

Leer in 3 uur hoe je je digitale balans vindt tussen online en offline werken voor meer focus, productiviteit en een gezondere werkstijl. Ontdek de technieken om digitale afleiding de baas te worden!

Laat jij je makkelijk digitaal afleiden? In 3 uur leer je een gezonde balans te vinden tussen online en offline werken voor meer focus en productiviteit.

Werk je vaak achter een beeldscherm, heb je je smartphone altijd bij de hand, draag je een smartwatch? Wil je leren hoe je zonder afleiding kunt werken, met meer rust en focus? In deze interactieve workshop Digitale afleiding de baas | Meer focus, productiviteit en vitaliteit leer je technieken om de onrust te verminderen die ontstaat door constante meldingen en afleidingen op je beeldscherm, smartwatch of smartphone.

Je ontdekt hoe de technologie om je heen werkt en hoe je brein daarop reageert. Je maakt ook kennis met handige breinoefeningen om je focus te maximaliseren. Alle inzichten geven je meer rust en helpen je om efficiënter te werken en je beter te voelen. Je gaat naar huis met een plan om je digitale balans blijvend te verbeteren.

Wil je je hele team helpen met het creëren van een gezonde digitale balans voor meer focus en productiviteit? Neem dan contact op voor een leeroplossing op maat.

Je bent vaak achter je beeldscherm bezig en je hebt je smartphone altijd bij de hand. Werk en privé lopen vaak door elkaar, wat soms een gevoel van onrust geeft. Hierdoor kun je moeilijk met één ding bezig zijn of echt even ‘uitschakelen’. Je merkt dat je soms in iets anders verzeild raakt dan je eigenlijk wilde doen.

Wil je meer regie en rust ervaren in het gebruik van digitale media en optimaal profiteren van digitale mogelijkheden zonder afleiding of verslaving? Dan is deze workshop wat voor jou!

Na afloop van deze training:

* ben je je bewust van de kracht van aandacht;
* heb je handvatten om die aandacht beter te benutten waardoor je efficiënter én relaxter werkt;
* begrijp je de dynamiek tussen jou en de technologie;
* heb je meer inzicht in de werking van je brein;
* ken je minimaal drie oefeningen die je direct kunt inzetten om je focus te maximaliseren;
* ben je je bewust van je balans in offline/online zijn;
* weet je wat er nodig is om een gezonde digitale balans te ontwikkelen;
* heb je een concreet plan om jouw digitale balans te verbeteren.

Zin en onzin van bereikbaar zijn

Ons (on)vermogen tot multitasken

De werking van het brein en de interactie met digitale technologie

Het nut van cognitieve fitnessoefeningen

De rol van notificaties

Technische hulpmiddelen die je echt helpen

Goede gewoontes opbouwen en behouden

De kracht van de groep

Oefenen!

Je zelfzorgplan

Actieve klassikale workshop
In deze vitaliteitstraining Digitale afleiding de baas van train2work is er ruimte voor theorie en technologie, waarbij we ons steeds richten op praktische, alledaagse ervaringen. Gesprekken, oefeningen en inzichten wisselen elkaar op een dynamische en inspirerende manier af.

Naslagwerk en actieplan
Je ontvangt een actueel boek over slimmer leven. Je hebt na afloop ook een persoonlijk zelfzorgplan waarmee je na de workshop actief aan de slag kunt blijven.

Groepsgrootte en jouw leerwensen
De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers. Dit biedt de ruimte voor persoonlijke vragen en jouw ervaringen. Heb je vóór de training al een belangrijke vraag waarmee je aan de slag wilt? Stel die dan gerust al vooraf aan de trainster.

Je kunt je direct inschrijven op deze training. Je ontvangt een bevestiging per e-mail. 10 dagen voor de training ontvang je onze uitnodiging met meer informatie over je deelname. Je bent van harte welkom op onze locatie Lange Kleiweg 14 in Rijswijk, 2 minuten lopen vanaf het station.

Wil je een teamtraining die aansluit bij jullie wensen, incompany of op maat? Neem dan contact op voor een leeroplossing op maat.

Meer...
€280
ex. BTW
Aangeboden door
train2work
Onderwerp
Vitaliteit
Productiviteit & Focus
Niveau
Duur
3 uren
Looptijd
3 dagen
Taal
nl
Type product
workshop
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Max: 8
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Rijswijk
ma 25 nov. 2024
Keurmerken aanbieder
NRTO
Stichting OOM
Wij Techniek
Erkend keurmerk