Opleiding: MiniTab - eLearning

Minitab® Certificaattraining - eLearning


Breng uw gegevens naar een hoger niveau met Minitab.

Deze cursus zorgt ervoor dat u de praktische toepassingen leert van de nieuwste versie van de statistische tool Minitab® 17 en uitblinkt in de tools die worden gebruikt door zowel Lean Six Sigma Green Belt- als Black Belt-professionals. De cursus behandelt 9 casestudies in de domeinen van de gezondheidszorg, IT en IT-diensten, en productie, en elke casestudy beschrijft een probleem en de oplossing ervan met behulp van Minitab® 17.

Je hebt gegevens. We hebben Solutions Analytics.™

Inzicht in uw gegevens is de eerste stap om het volledige potentieel van uw bedrijf te bereiken. Wij hebben de oplossingen om u daar te brengen.

Belangrijkste kenmerken

  • Cursus en materiaal zijn in het Engels
  • Een jaar lang toegang tot de eLearning (zelfstudie) 24/7
  • 5 Quizzen aan het einde van het hoofdstuk
  • Downloadbare materialen
  • Certificaat van voltooiing van de cursus
  • Totale duur: 40 uur
  • Moeilijkheidsgraad: Beginner
  • 9 casestudies in de domeinen Gezondheidszorg, IT en IT-diensten, en Productie

Over Minitab

Minitab is een statistiekpakket ontwikkeld aan de Pennsylvania State University en is momenteel eigendom van Minitab Inc, een particulier bedrijf met hoofdkantoor in State College, Pennsylvania. Oorspronkelijk bedoeld als hulpmiddel voor het onderwijzen van statistiek, is het een statistisch softwarepakket voor algemeen gebruik dat is ontworpen voor eenvoudig interactief gebruik. Deze Minitab-cursus is bedoeld om leerlingen de fundamentele kennis en basiswerkvaardigheden van Minitab bij te brengen. Het biedt inhoud van hoge kwaliteit, quizzen, downloadbare materialen en nog veel meer. De cursus behandelt verschillende gebieden van het onderwerp, zoals het omgaan met statistische gegevens, het manipuleren ervan en het herkennen van trends en patronen, samen met het aandragen van oplossingen voor problemen. Het is ontworpen om geschikt te zijn voor Six Sigma-professionals om hen te helpen met gegevens en statistieken te werken.

Doelgroep

Minitab is statistische software die wordt gebruikt om gegevens te analyseren. Het richt zich vooral op six-sigma-professionals. Het biedt een eenvoudige aanpak voor het invoeren van statistische gegevens en identificeert de gegevenstrends en -patronen.

Six Sigma-beoefenaars
Professionals die met Minitab willen werken voor effectief gebruik van statistieken
Data-analist

Cursusinhoud

Les 01: Cursusintroductie
Les 02: Inleiding tot Minitab
Les 03: Grafische analyse
Les 04: Controlediagrammen
Les 05: Meetsysteemanalyse
Les 06: Procesmogelijkheden
Les 07: Hypothesetesten
Les 08: Hypothesetesten: niet-parametrische tests
Les 09: Correlatie en regressie
Les 10: Variantieanalyse
Les 11: Ontwerp van experimenten

Over AVC

Adding Value Consulting (AVC) is een toonaangevende geaccrediteerde opleidingsorganisatie (ATO). We hebben een groot aantal Best Practice-methoden geïntroduceerd in Scandinavië. Wij zijn experts op het gebied van training en certificering. AVC heeft door de jaren heen uitgebreide kennis opgebouwd van diverse managementmethodieken, relevante praktijken en ervaring met trainingen. Wij bieden individueel op maat gemaakte en flexibele trainingen op basis van de behoeften van onze klanten.

We bieden meer dan 200 verschillende certificeringen op gebieden als Agile, Cyber ​​Security, IT en Projectmanagement. We gebruiken eLearning-, virtuele of klassikale cursussen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en de hoogste resultaten te bereiken op het gebied van kennis, certificering en klanttevredenheid.

Onze praktijkgerichte cursussen brengen de theorie in de praktijk. We trainen je zo dicht mogelijk bij de praktijk door middel van interactieve oefeningen en nuttige discussies. Wij geven je de tips en tools die werken. Je kunt je nieuwe kennis direct toepassen in je werk. Wij garanderen dat u tijdens de training alle nodige expertise en ondersteuning krijgt om uw certificering te behalen. Dat is onze belofte!

Meer...
€450
Vrij van BTW
Aangeboden door
Adding Value Consulting (AVC)
Onderwerp
Minitab
Niveau
Taal
en
Type product
cursus
Lesvorm
E-Learning
Keurmerken aanbieder
Accredited Learning Provider
Accredited Learning Technologies Provider
AgilePM - Agile Project Management (APMG)
APMG Change Management
APMG-International
AWS Partner Network (APN)
Axelos
BTW-vrijstelling
COBIT 5
E-Academy