Opleiding: 100% Online Opleiding Wft Basis + Extra Oefenexamens + Geprint Studieboek

Over de 100% Online Opleiding Wft Basis

De 100% Online Opleiding Wft Basis van Lindenhaeghe is ideaal voor iedereen die een carrière in de financiële dienstverlening ambieert en zich voorbereidt op het Examen Wft Basis. Deze volledige digitale opleiding omvat een uitgebreide e-learning module die alle relevante examenonderwerpen behandelt, evenals 5 representatieve oefenexamens en interactieve Videoleren sessies. Met de functie Slim Leren heb je de mogelijkheid om ongelimiteerd te oefenen met de beschikbare oefenvragen.

De Extra Oefenexamens Wft Basis

Als aanvulling op de standaard oefenexamens, biedt Lindenhaeghe Extra Oefenexamens Wft Basis, bestaande uit drie extra oefenexamens die nauwkeurig aansluiten bij de nieuwste exameneisen en focus leggen op veelgemaakte fouten. Deze examens zijn speciaal ontwikkeld om je diepgaand voor te bereiden op het Wft Basis examen.

Het Examen Wft Basis:

Het Wft-examen Basis beoordeelt of je klanten effectief kan informeren en adviseren over financiële diensten en ze naar de juiste specialist kan doorverwijzen. Het examen omvat 41 vragen verdeeld over 120 minuten en bestaat uit drie segmenten: Kennis en Begrip (20 vragen), Professioneel gedrag (1 vraag), en Vaardigheden en Competenties (20 vragen). De examenvragen behandelen diverse onderwerpen, waaronder:

 

  • Het opstellen van een balans

  • Het documenteren van diverse overeenkomsten

  • Waarom de overheid de zorgplicht wettelijk regelt.
Meer...
€358
ex. BTW
Aangeboden door
Lindenhaeghe
Onderwerp
Wft Basis
WFT (Wet Financieel Toezicht)
Niveau
Looptijd
49 dagen
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
E-Learning
Aantal deelnemers
Max: 100
Keurmerken aanbieder
CRKBO en BTW-vrijstelling
ISO 9001:2015
ISO register
NRTO
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2020
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2022
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2023