Opleiding: 100% Online Opleiding Wft Pensioen + Extra Oefenexamens + Geprint Studieboek

Over de 100% Online Opleiding Wft Pensioen
De 100% Online Opleiding Wft Pensioen van Lindenhaeghe is de ideale manier om je grondig voor te bereiden op je Wft Pensioen examen. Deze geheel digitale opleiding bestaat uit de E-learning Wft Pensioen, vijf representatieve oefenexamens, en het interactieve Videoleren. Met de Slim Leren-tool kan je onbeperkt oefenen met de oefenvragen beschikbaar in de cursus.

Extra Oefenexamens Wft Pensioen
De Extra oefenexamens Wft Pensioen, die uit een set van drie zorgvuldig opgestelde oefenexamens bestaan, bieden een waardevolle verdieping van je studie. Ze zijn specifiek ontworpen conform de laatste toetstermen en richten zich op het identificeren en verbeteren van veelvoorkomende fouten tijdens het examen.

Het Wft Pensioen Examen
Het Wft Pensioen Examen evalueert je vermogen om klanten te adviseren over pensioen gerelateerde financiële diensten. Het bevat 48 vragen verdeeld over drie delen: Kennis en Begrip (22 vragen), Vaardigheden en Competenties (25 vragen) en Professioneel gedrag (1 vraag). Je krijgt in totaal 135 minuten om het examen af te ronden, waarbij je vaardigheden en kennis grondig worden getoetst.

Meer...
€478
ex. BTW
Aangeboden door
Lindenhaeghe
Onderwerp
Wft Pensioen
Pensioen
WFT (Wet Financieel Toezicht)
Niveau
Looptijd
48 dagen
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
E-Learning
Aantal deelnemers
Max: 100
Keurmerken aanbieder
CRKBO en BTW-vrijstelling
ISO 9001:2015
ISO register
NRTO
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2020
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2022
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2023