Opleiding: 100% Online Opleiding Wft Inkomen + Extra Oefenexamens + Geprint Studieboek

Over de 100% Online Opleiding Wft Inkomen

Als je een carrière in de financiële dienstverlening wil beginnen, gespecialiseerd in inkomen, is het cruciaal om het Examen Wft Inkomen met succes te voltooien. De 100% Online Opleiding Wft Inkomen aangeboden door Lindenhaeghe stelt je in staat om je grondig voor te bereiden op dit examen. 

 

Deze geheel digitale opleiding omvat de E-learning Wft Inkomen, 5 representatieve oefenexamens, en Videoleren. Met de Slim Leren-functionaliteit heb je de mogelijkheid om ongelimiteerd te oefenen met de beschikbare oefenvragen.

De Extra Oefenexamens Wft Inkomen 
Als aanvulling op je studie bieden de Extra Oefenexamens Wft Inkomen, bestaande uit drie zorgvuldig ontworpen tests, een verdieping van je voorbereiding op het examen. Deze oefenexamens zijn nauwkeurig aangepast conform de actuele toetstermen.

Het Wft Inkomen Examen 
Dit examen test je kennis en vaardigheden in financiële dienstverlening gericht op inkomensadvies en klantenconsultatie. Het omvat 44 vragen verdeeld in drie delen: Kennis en Begrip (20 vragen), Vaardigheden en Competenties (23 vragen), en Professioneel Gedrag (1 vraag), waarbij elke sectie ontworpen is om je begrip en toepassing van de leerstof grondig te beoordelen.

Meer...
€428
ex. BTW
Aangeboden door
Lindenhaeghe
Onderwerp
WFT (Wet Financieel Toezicht)
Niveau
Looptijd
53 dagen
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
E-Learning
Aantal deelnemers
Max: 100
Keurmerken aanbieder
CRKBO en BTW-vrijstelling
ISO 9001:2015
ISO register
NRTO
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2020
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2022
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2023