Opleiding: 100% Online Opleiding Wft Schade Particulier + Extra Oefenexamens + Geprint Studieboek

Over de 100% Online Opleiding Wft Schade Particulier
Als je streeft naar een carrière binnen de financiële dienstverlening, met een specialisatie in particuliere schadeverzekeringen, is het behalen van het Wft Schade Particulier certificaat cruciaal. Succesvol het Examen Wft Schade Particulier afleggen is noodzakelijk om dit certificaat te verkrijgen.

 

De 100% Online Opleiding Wft Schade Particulier biedt een diepgaande voorbereiding op het examen. Deze volledige digitale cursus bevat de E-learning Wft Schade Particulier, vijf representatieve oefenexamens, en Videoleren. Met de functie Slim Leren heb je de mogelijkheid om ongelimiteerd te oefenen met de beschikbare oefenvragen.

Extra Oefenexamens Wft Schade Particulier 
De Extra Oefenexamens Wft Schade Particulier omvatten drie nauwkeurig ontworpen oefenexamens die je voorbereiding op het Wft Schade Particulier examen optimaliseren. Deze oefenexamens zijn afgestemd op de laatste examenvoorschriften en richten zich op diepgaande kennisverwerving door de focus te leggen op de veelgemaakte fouten.

Het Examen Wft Schade Particulier
Het Wft Schade Particulier Examen toetst je vaardigheden en kennis met betrekking tot financiële diensten voor particuliere schadeverzekeringen en klantadvies. Het examen bestaat uit 48 vragen verdeeld over drie onderdelen: Kennis en Begrip (25 vragen), Vaardigheden en Competenties (22 vragen) en Professioneel gedrag (1 vraag), met een totale duur van 135 minuten om het examen te voltooien.

Meer...
€398
ex. BTW
Aangeboden door
Lindenhaeghe
Onderwerp
Wft Schade / Schadeverzekeringen
WFT (Wet Financieel Toezicht)
Niveau
Looptijd
42 dagen
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
E-Learning
Aantal deelnemers
Max: 100
Keurmerken aanbieder
CRKBO en BTW-vrijstelling
ISO 9001:2015
ISO register
NRTO
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2020
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2022
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2023