Opleiding: 100% Online Opleiding Wft Hypothecair Krediet + Extra Oefenexamens + Geprint Studieboek

Over de 100% Online Opleiding Wft Hypothecair Krediet

Bereid je uitgebreid voor op het Wft Hypothecair Krediet examen met de 100% Online Opleiding van Lindenhaeghe. Deze geheel digitale cursus bevat de E-learning Wft Hypothecair Krediet, samen met vijf representatieve oefenexamens en interactieve Videoleren sessies. Dankzij de Slim Leren functie heb je de mogelijkheid om ongelimiteerd te oefenen met de oefenvragen uit de opleiding.

Extra Oefenexamens Wft Hypothecair Krediet

Maak gebruik van de Extra Oefenexamens Wft Hypothecair Krediet, een set van drie representatieve oefenexamens, om je voorbereiding op het Wft Hypothecair Krediet examen te versterken. Deze examens zijn specifiek aangepast aan de laatste toetstermen en focussen op de veelvoorkomende fouten.

Het Wft Hypothecair Krediet Examen

Het Wft Hypothecair Krediet Examen toetst je expertise in hypothecaire en consumptieve financieringen en klantadvies. Dit examen bestaat uit 37 vragen verdeeld in drie onderdelen: Kennis en Begrip (14 vragen), Vaardigheden en Competenties (22 vragen), en Professioneel gedrag (1 vraag), met een totale duur van 135 minuten om alle vragen te beantwoorden.

Meer...
€428
ex. BTW
Aangeboden door
Lindenhaeghe
Onderwerp
WFT Hypothecair Krediet
Hypothecaire planning
WFT (Wet Financieel Toezicht)
Niveau
Looptijd
51 dagen
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
E-Learning
Aantal deelnemers
Max: 100
Keurmerken aanbieder
CRKBO en BTW-vrijstelling
ISO 9001:2015
ISO register
NRTO
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2020
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2022
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2023