Opleiding: E-userskills training

E-userskills training

Digitalisering is overal en niet meer weg te denken uit het (bedrijfs)leven. Digitaal vaardig zijn is dan ook voor iedereen noodzakelijk om mee te kunnen draaien in de digitale samenleving. Wil jij ook aantoonbaar digitaal vaardig worden? Door middel van Education on Demand E-userskills training kun je op effectieve en efficiënte wijze meer leren over de benodigde digitale vaardigheden.

De Education On Demand E-userskills maakt gebruik van de eisen zoals deze zijn vastgelegd in het E-userskills Certificaat Digitale Vaardigheden. Deze eisen vormen de norm als het gaat om digitale vaardigheden waar iedere burger en werknemer over zou moeten beschikken. Op basis van deze landelijke norm zijn er tevens erkende keuzedelen Digitale vaardigheden voor het MBO ontwikkeld. De inhoud van de online training E-userskills is ook voor deze keuzedelen inzetbaar en sluit naadloos aan op het E-userskills Certificaat Digitale Vaardigheden.

Doordat de online training is gebaseerd op de landelijk vastgestelde norm, is het niet alleen mogelijk om door middel van een gericht scholingsprogramma de digitale vaardigheden te trainen, maar ook om je klaar te stomen voor het behalen van het erkende E-userskills Certificaat Digitale Vaardigheden.

Inclusief

– 12 maanden online toegang tot het e-learning materiaal, met door de instructeur geleide klassikale sessies met volledige audio-instructies.
– De training kan worden ingericht voor meerdere functieprofielen
– Nulmeting; geeft inzicht in kennis- en vaardigheidsniveau
– Simulaties
– Opdrachten
– Toets
– Certificaat

Functieprofielen

Naast het feit dat er gericht getraind kan worden doordat uit de nulmeting een persoonlijk opleidingsadvies voortvloeit, is het met Hybrid Learning E-userskills mogelijk om gericht per functiegroep te trainen. Naast het algemene profiel kun je kiezen voor de gevorderde profiel. Hierdoor ontstaat er meer verdieping en train je op een hoger niveau.

Hybrid Learning is een unieke mix van trainingsmateriaal, video’s en oefeningen die de gebruiker zelfstandig kan toepassen op zijn leervraag. U heeft tot 12 maanden lang toegang tot het online trainingsmateriaal. Zo kunt u de geleerde stof meerdere malen doorlezen en oefenen.

Inhoud

Inhoud van E-userskills Algemeen
– ICT en Digitale Samenleving
– Online Werkomgeving
– Veiligheidsbewustzijn en Privacy
– Internet en Social Media
Inhoud van E-userskills Office
– Tekstverwerking
– Spreadsheets
– Presentatiepakketten
– E-mailtoepassing en digitale agenda

Duur training

+/- 6 tot 8 uur

E-userskills Examen – Certificaat Digitale Vaardigheden

Het behalen van het E-userskills Certificaat Digitale Vaardigheden is de manier om aan te tonen dat je beschikt over het minimale basisniveau digitale vaardigheden. Om te toetsen of de digitale vaardigheden aan de gestelde eisen voldoen, heeft InAspire een examen ontwikkeld dat wordt aangeboden in de Education On Demand omgeving.

Datum

U kunt ten alle tijden beginnen! Neem hiervoor contact op met een van onze opleidingsadviseurs.

Locaties

Zelfstudie

Leermethodiek

E-Learning

Deze training is ook beschikbaar als

– Maatwerktraining, neem hiervoor contact op met een van onze opleidingsadviseurs.

Meer...
€229
ex. BTW
Aangeboden door
DutchTrain
Onderwerp
Niveau
Duur
Start per direct! Je hebt 12 maanden toegang tot het e-learning materiaal.
Taal
nl
Type product
training
Lesvorm
E-Learning
Keurmerken aanbieder
Microsoft Learning Partner