Opleiding: De arbeidsovereenkomst in één dag, PO Deal aanbod

De arbeidsovereenkomst in één dag
Arbeidsvoorwaarden, loon, bijzondere bedingen en meer...  

Actuele kennis van de juridische aspecten van de arbeidsovereenkomst is essentieel voor elke professional die werkzaam is op of nauw samenwerkt met een HR-afdeling.

Ben je recent gestart in de HR-praktijk? Dan is dit de ideale cursus om in een dag alle voor de praktijk benodigde juridische kennis over de arbeidsovereenkomst op te doen. Ben je meer ervaren? Pak dan de kans om je kennis over de arbeidsovereenkomst op te frissen!

De arbeidsovereenkomst staat centraal
Alle belangrijke aspecten van de arbeidsovereenkomst komen in deze nieuwe cursus aan de orde. Twee ervaren HR-praktijkadvocaten nemen je stap voor stap mee, zodat je na afloop onder meer weet hoe het zit met vakantiedagen, loon, concurrentie- en andere bijzondere bedingen. 

HR-praktijk
Of je nu een beginnend advocaat, jurist, HR-manager, HR-medewerker of andere professional in de HR-praktijk bent, deze nieuwe cursus helpt je om verder te komen met je dagelijkse werkzaamheden. 

Basisopleiding arbeidsrecht voor HR-professionals
De cursus 'De arbeidsovereenkomst in één dag' is dag 1 van de recent ontwikkelde driedaagse Basisopleiding arbeidsrecht voor professionals in de HR-praktijk.

Pak je voordeel!
Als je voor de volledige driedaagse Basisopleiding arbeidsrecht inschrijft, is de cursusprijs 300 ex. Btw in totaal goedkoper dan als je je los inschrijft voor de verschillende opleidingsdagen! 

Los volgen?
Wil je met een gedegen arbeidsrechtelijke basis aan de slag gaan in de HR-praktijk? Volg dan ook dag 2 of dag 3 van deze Basisopleiding arbeidsrecht! 
Dag 2 - 14 maart 2025: Het ontslagrecht in één dag
Dag 3 - 21 maart 2025: Praktijkdag arbeidsrecht voor HR-professionals; aan de hand van casus uit de praktijk ga je actief aan de slag met een arbeidsovereenkomst, dossieropbouw, en een vaststellingsovereenkomst.

Meer...
€595
ex. BTW
Aangeboden door
Sdu Opleidingen & Events
Onderwerp
Niveau
Looptijd
1 dag
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Max: 20
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Breukelen
vr 7 mrt. 2025
Keurmerken aanbieder
Cedeo
Nederlandse Orde van Advocaten
NBA