Opleiding: Copilot in Excel (Virtueel)

Lesmethode :

Virtueel

Algemeen :

Copilot is de nieuwe generatieve AI-tool van Microsoft die gekoppeld is aan veelgebruikte office programma's zoals Word, PowerPoint en Excel. In deze speciaal voor Excel professionals ontwikkelde cursus, ontdek je de ongekende mogelijkheden en de kracht van Copilot binnen Excel. Copilot zet al jouw vragen en opdrachten direct om in razendsnelle acties en creatieve oplossingen. Oplossingen die je zonder geavanceerde kennis van Excel zelf niet had kunnen bedenken liggen nu letterlijk binnen je handbereik. Hiermee boek je gigantische tijdwinst, voorkom je fouten en lever je creatievere en professionelere analyses en rapportages dan je ooit voor mogelijk hield. Copilot is vrij laagdrempelig, maar om er echt het meeste uit te halen heb je nieuwe vaardigheden, inzichten en basiskennis van generatieve AI nodig.

Doel :

Na deze cursus kun je:
#Excel uitdagingen identificeren die goed op te lossen zijn met MS Copilot.
#Excel uitdagingen oplossen met MS Copilot
#Excel uitdagingen die niet ideaal zijn met MS Copilot oplossen via andere AI tools
#Excel Copilot opdrachten en resultaten opslaan en delen met collegas
#De beveiliging en compliance risicos van Copilot overzien en identificeren binnen je eigen werkzaamheden

Doelgroep :

Ben je professional, werk je regelmatig met Excel en ben je klaar om met de nieuwe revolutionaire generatieve AI-tool Microsoft Copilot aan de slag te gaan? Dan levert deze training cursus je zeker voordeel op. Het werken met Excel spreadsheets wordt daarmee stukken aantrekkelijker.

Voorkennis :

Excel basis

Onderwerpen :


- Verhoog je productiviteit: Copilot helpt je om saaie en regelmatig terugkerende taken in Excel tientallen malen sneller en foutloos af te handelen. Hierdoor hou je meer tijd over voor belangrijkere zaken.
- Ontwikkel je kennis en vaardigheden: door Copilot te gebruiken als jouw digitale rechterhand en door de juiste vragen te stellen, ontdek je talloze nieuwe mogelijkheden die je zonder geavanceerde kennis van Excel zelf niet had kunnen bedenken.
- Betere samenwerking: Copilot helpt je om sneller en effectiever samen te werken met collega¿s, ook van andere afdelingen. Het delen en presenteren van gegevens uit Excel wordt hierdoor naar de Next Level getild.
- Innovatie stimuleren: Copilot opent deuren naar nieuwe manieren van samenwerken en denken. Daarmee jaagt het innovaties aan binnen jouw organisatie. Het werken met saaie Excel spreadsheets wordt daarmee stukken aantrekkelijker.
- Waarborgen van security: Copilot biedt ongekende voordelen, maar er zijn natuurlijk ook issues op het gebied van gegevensbeveiliging en privacy. In deze training krijg je inzicht in deze vragen en leer je de risico¿s te beheren.

Meer...
€795
ex. BTW
Aangeboden door
Vijfhart IT-Opleidingen
Onderwerp
Excel
Niveau
HBO
Looptijd
1 dag
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Max: 12
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Virtueel
vr 18 okt. 2024
Virtueel
vr 15 nov. 2024
Keurmerken aanbieder
Cedeo
VOI
Oracle Education Partner
AgilePM - Agile Project Management (APMG)
EXIN
Microsoft Learning Partner
Erkend keurmerk
CRKBO en BTW-vrijstelling