Opleiding: Zakelijk Frans

Als je samenwerkt met Fransen kun je er niet omheen: de taal leren. Gelukkig kan iedereen het Frans onder de knie krijgen, zeker wanneer je op de middelbare school al een basis hebt gelegd. Ben jij een werknemer of ondernemer met Franssprekende klanten, werk je in Frankrijk of ben je dat van plan? Dan is de opleiding Zakelijk Frans de juiste keus. Allez on y va!

In de opleiding leer je alles wat je nodig hebt om zelfverzekerd in het Frans te spreken, te schrijven en te handelen. Een telefoongesprek voeren, uitleg geven over je bedrijf of een e-mail of sollicitatie sturen? Jij draait er je hand niet voor om. Ook ga je met luisteroefeningen aan de slag, zodat je zelfs de snelst pratende Fransman kunt volgen.

Daarnaast verdiep jij in de Franse gewoonten en gebruiken bij het zakendoen. Fransen zijn namelijk trots op hun cultuur en stellen het zeer op prijs wanneer jij de (ongeschreven) regels kent. Tot slot biedt de opleiding talrijke tips en video’s voor een carrière in la douce France – zodat jij na de opleiding zowel binnen als buiten Nederland kan excelleren.

Na de opleiding kan jij vol zelfvertrouwen in het Frans communiceren met klanten en zakenpartners, een business starten in Frankrijk en (online) Franstalige beurzen en congressen bezoeken. Maar ook buiten je werk pluk je de vruchten van jouw investering in deze mooie taal.

Je zakelijke succes groeit

Dankzij jouw kennis van het Frans ontstaat er sneller een vertrouwensband, zijn er minder misverstanden en loop je niet vast in Franstalig papierwerk. Door het spreken van de taal vergroot jij bovendien je gunfactor en daarmee de kans op succes.

Een taal leren is gezond

Door het leren van een nieuwe taal train jij je hersenen. Het zorgt voor een beter geheugen, meer flexibiliteit en meer zelfvertrouwen. Door de opleiding versterk je dus je Frans én je werkt tegelijkertijd aan je (mentale) gezondheid. 

Vakanties in Franstalige landen zijn nog leuker

De focus in de opleiding ligt op zakelijk Frans, maar natuurlijk profiteer je ook buiten je werk van jouw taalkennis, bijvoorbeeld tijdens een ontspannen vakantie in een van de 25 Franstalige landen. 

Wil jij professioneel communiceren met Franse klanten, relaties en leveranciers? Meld je aan voor de opleiding Zakelijk Frans en maak van Franstalig zakendoen je tweede natuur.

Meer...
€299
Vrij van BTW
Aangeboden door
Laudius
Onderwerp
Zakelijk Frans
Niveau
Looptijd
5 dagen
Type product
cursus
Lesvorm
Thuisstudie
Keurmerken aanbieder
SVH - Stichting voor Horeca
CRKBO en BTW-vrijstelling
SVMNIVO
Associatie voor Examinering
Cedeo
ISO register
NRTO
Erkend keurmerk