Opleiding: Wimperextensions

Wimperextensions zijn populair, want ze zijn dé must-have voor een fabulous look. Lijkt het jou fantastisch om als wimperstylist wimpers te verlengen en een leuk (extra) inkomen te verdienen? Met onze cursus Wimperextensions word jij een specialist in deze booming branche. 

Je duikt eerst in de one by one techniek, waarbij je één wimperextension op één natuurlijk wimperhaartje plaatst. Je ontdekt welke producten je nodig hebt en hoe je hygiënisch werkt. Wimperextensions onderhouden, het adviseren van je klanten en het inrichten van je fancy salon: je leert het allemaal. 

Vervolgens ga je met behulp van foto’s en duidelijke instructievideo’s de wimpers van het meegeleverde oefenhoofd verlengen. Heb je dat onder de knie? Dan oefen jij het zetten, bijvullen en verwijderen van extensions op een echt model. Daarna is het zover: je kunt als wimperstylist je klanten laten shinen.

Na de opleiding ben jij wimperstylist. Je kunt een paar uurtjes in de week wimpers van vrienden verlengen of een grote klantenkring happy maken. Aan jou de keus! Wanneer je al schoonheidsspecialist bent, kun jij je diensten uitbreiden. Het werken in de beautybranche is ontzettend leuk en gezellig:

Je geeft anderen zelfvertrouwen

Mensen die zich mooi voelen zijn relaxt en hebben meer zelfvertrouwen. Door de wimpers van je klanten te verlengen, draag jij dus bij aan hun goede humeur en goede gevoel. Hoe leuk is dat? 

Bij jou zijn klanten in goede handen

Soms gaan mensen thuis in de weer met lijm en pincet – en dat gaat niet altijd goed. Als wimperstylist ken jij de producten door en door en weet je hoe je hygiënisch moet werken. Zo garandeer jij dat iedereen met gezonde ogen de salon verlaat. 

Wimperstylist is een gezellig beroep

Wimperextensions zetten duurt één tot twee uur, dus je hebt alle tijd om lekker met je klanten te kletsen. Vaste klanten komen een paar keer per jaar en zo bouw je een persoonlijke band op – wat je werk nog leuker maakt. 

Wil jij jezelf en je klanten gelukkig maken met een celebrity-look? Meld je dan aan voor de opleiding Wimperextensions. 

Meer...
€399
Vrij van BTW
Aangeboden door
Laudius
Onderwerp
Niveau
Looptijd
4 dagen
Type product
cursus
Lesvorm
Thuisstudie
Keurmerken aanbieder
SVH - Stichting voor Horeca
CRKBO en BTW-vrijstelling
SVMNIVO
Associatie voor Examinering
Cedeo
ISO register
NRTO
Erkend keurmerk