Opleiding: Learning & Development Manager

Organisaties zetten meer dan ooit in op ontwikkeling en leren. Daarom zijn professionals die trainings- en opleidingsprogramma’s maken veelgevraagd. Als jij verantwoordelijk bent voor de opleidingsstrategie in je organisatie, of dat graag wilt zijn, dan heb je veel baat bij de opleiding L&D Manager.

In de opleiding komen alle fases voor het opzetten van effectief opleidingsbeleid aan bod. Ten eerste leer je hoe je de ontwikkelingsbehoeften in de organisatie analyseert en in kaart brengt. Daardoor kan jij programma’s opzetten die passen bij de bedrijfsdoelstellingen en de wensen van de medewerkers.

Vervolgens verdiep jij je in de stapsgewijze implementatie van het beleid en de evaluatie ervan. Je leert hoe je feedbackgesprekken voert, het rendement van programma’s meet en ze optimaliseert. Zo zorg jij dat medewerkers hun kennis en vaardigheden versterken en succesvol blijven in hun functie – nu en in de toekomst.

Als (zelfstandig) learning & development manager kun jij een positieve impact maken op de ontwikkeling van de medewerkers, de organisatie en jezelf.

Je zet medewerkers in hun kracht

Je zorgt voor een inspirerende leeromgeving waarin medewerkers het beste uit zichzelf halen en hun sterke kanten ontwikkelen. Dat zorgt voor meer zelfvertrouwen en motivatie, waardoor ze nog beter presteren.

Je prikkelt je eigen creativiteit

Als learning & development manager moet je continu inspelen op veranderende omstandigheden, behoeften en wensen. Daardoor versterk je jouw creativiteit en kun je groeien in je vak.

Je hebt een strategische rol in de organisatie

Door jouw werk is de organisatie een aantrekkelijke werkgever. Werknemers gaan niet snel naar de concurrent en door het bieden van ontwikkelingsmogelijkheden trek je nieuwe talenten aan. Zeker in tijden van arbeidskrapte is dat enorm waardevol.

Ben jij klaar om je organisatie meer slagkracht te geven? Doe de opleiding Learning & Development Manager en ontdek hoe je een sterk opleidingsbeleid ontwikkelt waar iedereen van profiteert.

Meer...
€1.749
Vrij van BTW
Aangeboden door
Laudius
Onderwerp
Niveau
Looptijd
20 dagen
Type product
cursus
Lesvorm
Thuisstudie
Keurmerken aanbieder
SVH - Stichting voor Horeca
CRKBO en BTW-vrijstelling
SVMNIVO
Associatie voor Examinering
Cedeo
ISO register
NRTO
Erkend keurmerk