Opleiding: Teamcoaching, Teamontwikkeling en intervisie (incompany)

Verbeter jullie samenwerking, vind een manier om samen te leren, presteren en verbeteren, kortom: word een toekomstbestendig dreamteam!

Dit incompany traject voorziet in begeleiding van jullie team door een ervaren teamcoach op een door jullie zelf te bepalen en te organiseren locatie. Een basis begeleidingstraject bestaat uit drie verschillende dagen in een nader te bepalen tijdspanne. Verlenging met een of meerdere dagen is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.  

Wij maken gebruik van erkende teamontwikkelingstheorieën en scans om jullie te helpen bij het gesprek over waar jullie staan en wat jullie zouden willen bereiken.

Het inhoudelijke thema wordt door jullie zelf aangedragen, waarna we samen aan de slag gaan en wij jullie faciliteren in teamontwikkeling, versterken van samenwerking, daadkracht en persoonlijk leiderschap.

Het resultaat van het teamcoachtraject is meer onderling begrip en kennis van elkaar, elkaars talenten en sterke punten, waardoor jullie beter samenwerken en waardoor jullie in staat zijn om elkaars inzichten en verschillen te benutten om tot oplossingen en verbeteringen te komen in jullie taak als team.

Maatwerk voor organisaties is mogelijk, ook intervisiebegeleiding is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Meer...
€4.500
ex. BTW
Aangeboden door
inTouch HRM
Onderwerp
Team ontwikkeling
Intervisie
Samenwerken
Niveau
HBO
Looptijd
3 dagen
Taal
nl
Type product
Lesvorm
In-company / Maatwerk
Tijdstip
Overdag
Keurmerken aanbieder
NOLOC