Opleiding: Effectief leiderschap: je team naar een volgend niveau

Heb je een leidinggevende rol en ben je op zoek naar effectieve strategieën om jouw team naar een volgend niveau te brengen? Tijdens deze online training verdiep je je in de kunst van teammanagement.

Heb je een leidinggevende rol en ben je op zoek naar effectieve strategieën om jouw team naar een volgend niveau te brengen? Tijdens deze online training verdiep je je in de kunst van teammanagement. Je krijgt de kans om waardevolle inzichten op te doen, ervaringen uit te wisselen met andere leiders, en gezamenlijk uitdagingen op het gebied van teamperformance aan te pakken.
Wat kun je verwachten? De training bestaat uit 3 online sessies van elk 3 uur, met een logische opbouw.
Sessie 1: Een sterk team bouwen De eerste sessie richt zich op de rol van de leider bij het creëren van een complementair en effectief team. Dit dynamische proces heeft direct invloed op zowel de prestaties als het welzijn van jouw team. We gaan in op de essentiële rol die jij als leider speelt in dit proces.
Sessie 2: Teamontwikkeling en samenwerking In de tweede sessie behandelen we de fasen van teamontwikkeling en de impact daarvan op prestaties, met de theorieën van Tuckman en Lencioni als leidraad. Je leert hoe je jouw team kunt ondersteunen in elke fase van ontwikkeling en hoe je individuele talenten kunt laten uitblinken, terwijl je tegelijkertijd de samenhang binnen het team versterk

Optimaliseer de teamperformance | online training

Deze online training is speciaal ontwikkeld voor startende en medior leidinggevenden die hun leiderschapsvaardigheden willen aanscherpen. Of je nu net begint in een leidinggevende rol of al enige ervaring hebt opgebouwd, de training biedt waardevolle inzichten en praktische handvatten om je team naar een hoger niveau te tillen.

Sessie 1: Samenstellen van een sterk team

Kennismaking
Gedrag en teamdynamiek
Continu verbeteren
Invloedrijk handelen

Sessie 2: Teamfasen en performance

De basis van teamontwikkeling
Van teamontwikkeling naar prestaties
Toekomstgericht teamleiderschap
Leiderschap in actie

Sessie 3: (dis)Functioneren van een team

Omgaan met underperformance
De leider en moeilijke beslissingen
Duurzame inzetbaarheid
Aandacht voor teamleden
Vooruitblik op de toekomst      

Meer...
€850
ex. BTW
Aangeboden door
Alex van Groningen BV
Onderwerp
Effectief leidinggeven
Leiderschap
Niveau
Duur
0 uren
Taal
nl
Type product
training
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Max: 10
Tijdstip
Overdag
Keurmerken aanbieder
Cedeo
NBA
Koninklijke NBA - PE punten