Opleiding: Actualiteitenochtend herziene UAV-GC

Actualiteitenochtend herziene UAV-GC

22 november 2024

In één ochtend volledig op de hoogte van de nieuwste teksten en wet- en regelgeving van de herziene UAV-GC

Op vrijdag 22 november nodigen we je van harte uit voor onze exclusieve actualiteitenochtend over de herziene van de UAV-GC, in de Jaarbeurs te Utrecht. Van 09:00 tot 13:00 uur krijg je de kans om als eerste je kennis bij te spijkeren en je voor te bereiden op de herziene UAV-GC.

De UAV-GC mag zich verheugen in een grote populariteit. Het is de enige set algemene voorwaarden met model aannemingsovereenkomst dat op de markt is waarbij de aannemer niet alleen uitvoeringswerkzaamheden verricht, maar ook ontwerpwerkzaamheden.

De huidige UAV-GC zijn al bijna 20 jaar oud en dus werd het tijd voor een actualisering en herziening.

Na 8 jaar praten en onderhandelen hebben opdrachtgevers en aannemers dit jaar eindelijk overeenstemming bereikt over een herziene UAV-GC. Zo zijn de regels over aansprakelijkheid van de aannemer gewijzigd, is de paragraaf over bodemgesteldheid vervallen en hoe zit het als de aannemer met onverwachte omstandigheden wordt geconfronteerd?

Het is voor zowel opdrachtgevers als voor aannemers van groot belang van alle wijzigingen kennis te nemen omdat bij UAV-GC werken vaak heel veel geld is gemoeid. Zorg dus ervoor dat u kennis hebt van de gewijzigde UAV-GC vóórdat u een UAV-GC contract afsluit! Deze bijeenkomst biedt u de gelegenheid deze kennis op te doen.

Handig overzicht? Download brochure [geen link]

Waarom deelnemen?

Snelle kennisupdate: Leer binnen een halve dag alles over de herziene UAV-GC en de belangrijkste wijzigingen t.o.v. de UAV-GC 2005.
Directe kennis van de bron: Onze spreker Mr. Pim Herber heeft de herziening nauwkeurig gevolgd en heeft hierover gepubliceerd in het Tijdschrift voor Bouwrecht. Mis deze kans niet om je voor te bereiden op de gewijzigde UAV-GC en jezelf te positioneren als een expert van de herziene UAV-GC.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is er voor iedereen die te maken krijgt met wet-, regelgeving en contractvormen omtrent bouwrecht, vastgoedrecht,
privaatrecht, omgevingsrecht en vergunningverlening.

Meer...
€399
ex. BTW
Aangeboden door
Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO)
Onderwerp
UAV
Aanbesteden / Tenderen
Niveau
HBO
Looptijd
1 dag
Taal
nl
Type product
opleiding
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Max: 20
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Utrecht
vr 22 nov. 2024
Keurmerken aanbieder
Cedeo